Avoimet työpaikat

Etsimme kaudelle 2022 hyviä työkavereita seuraaviin tehtäviin:

PuutarhaNikkarit on ensi vuonna 40 vuotta täyttävä perheyritys pääkaupunkiseudulta. Meillä on kolme monipuolista puutarhamyymälää, kaksi Espoossa ja yksi Helsingissä. Olemme yritys täynnä ideoita ja innovatiivisuutta tarjoten asiakkaillemme upeaa palvelua ja ammattitaitoa.

Puutarha on meille intohimo ja se näkyy kaikessa toiminnassamme. Innostumme uutuuksista, autamme aloittelevat kotipuutarhurit alkuun ja hiomme harrastelijoiden kanssa nippelitietoa erilaisista lajikkeista. Tuotevalikoimamme on laaja ja meillä on pitkät suhteet sekä eurooppalaisiin, että kotimaisiin viljelijöihin.

Kiinnostaako huikea työporukka, perinteiset puutarhakasvit, kauden himoitummat uutuudet ja joustavat työskentelymahdollisuudet? Hae meille!

Tartu tilaisuuteen työskennellä kotimaisessa perheyrityksessä ja lähetä hakemus palkkatoiveineen 6.1.2022 mennessä janni.nikkari@puutarhanikkarit.fi. Mainitsethan hakemuksessa mikä myymälä olisi ensisijainen toiveesi. Lisätietoja tehtävistä antaa Janni Nikkari-Puhakka 0400 585544 tiistaisin ja keskiviikkoisin.

Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen janni.nikkari@puutarhanikkarit.fi.

Tarjoamme töitä kaikissa kolmessa myymälässämme. Tutustu Espoonlahteen, Herttoniemeen ja Espoon keskukseen.