Avoimet työpaikat

Etsimme kaudelle 2021 hyviä työkavereita seuraaviin tehtäviin:

PUUTARHAMYYJIÄ

Meillä on tarjolla monipuolista työtä puutarhamyymälässä asiakaspalvelun ja kasvien hoidon parissa, iloinen työilmapiiri sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä ammatissa laajan valikoimamme sekä ammattitaitoisen henkilökuntamme ansiosta. Työntekijöissämme on niin puutarhureita, hortonomeja kuin floristejakin ja toivomme että sinullakin on puutarha-alan koulutus tai vastaavat tiedot. Arvostamme myös aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun ja myyntityöhön, oma-aloitteisuutta sekä kykyä priorisoida työtehtäviä vilkkaassa kevät kiireessä.

Työt alkavat huhtikuussa ja jatkuvat kesä-syyskuulle. Työvuorot sijoittuvat sekä arkeen että viikonloppuihin myymälän aukioloaikojen puitteissa.

Tarvitsemme myös osa-aikaisia työntekijöitä iltaisin ja viikonloppuisin.

FLORISTEJA

Meillä on tarjolla sinulle monipuolista työtä puutarhamyymälässä floristiikan parissa. Arvostamme odotukset ylittävää asiakaspalvelua, oma-aloitteisuutta sekä kykyä priorisoida työtehtäviä. Odotamme sinulta floristin koulutusta tai vastaavia taitoja, raikkaita ideoita, luovuutta ja aktiivista otetta myyntiin.
Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään huhtikuussa. Työvuorot sijoittuvat sekä arkeen että viikonloppuihin myymälän aukioloaikojen puitteissa. Floristeja etsitään Herttoniemen ja Espoonlahden pisteisiin.

Tartu tilaisuuteen työskennellä kotimaisessa perheyrityksessä ja lähetä hakemus palkkatoiveineen 10.2 2021 mennessä osoitteeseen herttoniemi@puutarhanikkarit.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa myymälänhoitaja Kati Korpimäki 050 560 8778.

ESPOONLAHTI
Espoonlahdenranta 5
02320 Espoo
Puh. 050 400 0247
espoonlahti@puutarhanikkarit.fi

ESPOONKESKUS
Viskaalinkuja 3
02780 Espoo
puh: 050 400 0457
espoonkeskus@puutarhanikkarit.fi

HERTTONIEMI
Abraham Wetterin tie 3
00810 Helsinki
050 560 8778
herttoniemi@puutarhanikkarit.fi

Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen herttoniemi@puutarhanikkarit.fi.