Myymälässä tapahtuu!

häätapahtuma PuutarhaNikkarit

PuutarhaNikkarit hullaantuvat kauden 2020 juhlista!

Tervetuloa yksityistilaisuuteen perjantaina 13.3.2020 klo. 19-21 Herttoniemen myymälään (Abraham Wetterintie3, 00810 Helsinki). Tilaisuudessa on esillä useita erilaisia kattauksia, hääkimppuja, vieheitä, kukka-asetelmia, ideoita sekä Pullukkakakkujen järjestämä kakun maistatus.


Esittelemme uudet hääpakettimme (alk. 99 e!) ja pääset inspiroitumaan ideoistamme niin kattauksissa, koristeluissa että kimpuissa. Paikalla on useampi floristi joiden kanssa pääset juttelemaan juhlien kukkiin liittyvistä kysymyksistä. Myös vuoden 2019 morsian on paikalla ja auttaa sinua askarruttavien asioiden kanssa omien kokemustensa perusteella.


Koska kyseessä on yksityistilaisuus, pyydämme sinua ilmoittautumaan tapahtumaan etukäteen viimeistään 12.3. laittamalla sähköpostia espoonlahti@puutarhanikkarit.fi tai soittamalla/txt +358 400 585 544. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä ketkä osallistuvat tapahtumaan. Paikkoja on rajoitettu erä (50 hlö).


Tilaisuus on täysin maksuton eikä sido mihinkään. Tarjolla pieni yllätys ja ikäraja osallistumiseen 18 vuotta. Tapahtuma sopii parhaiten tuleville hääpareille sekä muille juhlien järjestäjille.


Tervetuloa!