Hae meille töihin – puutarhuri

Sinä innostuva, ammattitaitoinen puutarhuri – haluamme juuri sinut!

PuutarhaNikkarit on viime vuonna 40 vuotta täyttänyt perheyritys pääkaupunkiseudulla. Meillä on kolme monipuolista puutarhamyymälää, kaksi Espoossa ja yksi Helsingissä. Olemme yritys täynnä ideoita ja innovatiivisuutta tarjoten asiakkaillemme upeaa palvelua sekä ammattitaitoa.

Puutarha on meille intohimo ja se näkyy kaikessa toiminnassamme. Innostumme uutuuksista, autamme aloittelevat kotipuutarhurit alkuun ja hiomme harrastelijoiden kanssa nippelitietoa erilaisista lajikkeista. Tuotevalikoimamme on laaja ja meillä on pitkät suhteet sekä eurooppalaisiin että kotimaisiin viljelijöihin. 

Meillä työskentelevät niin puutarhurit, hortonomit kuin floristitkin ja toivomme, että sinullakin on puutarha-alan koulutus tai vastaavat taidot. Arvostamme aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun ja myyntityöhön, oma-aloitteisuutta sekä kykyä priorisoida työtehtäviä vilkkaassa kevätkiireessä.

Tarjoamme työpaikkoja kolmeen eri myymälään:
Herttoniemi / Abraham Wetterintie 3 00810 Helsinki
Espoonlahti / Espoonlahdenranta 5 02320 Espoo
Espoon keskus / Viskaalinkuja 3 02770 Espoo

Työt alkavat maalis-huhtikuussa ja jatkuvat kesä-lokakuulle sopimuksen mukaan. Työvuorot sijoittuvat sekä arkeen että viikonloppuihin myymälän aukioloaikojen puitteissa. Haemme myös osa-aikaisia työntekijöitä iltoihin ja viikonloppuihin.

Tartu tilaisuuteen työskennellä kotimaisessa perheyrityksessä ja lähetä hakemus palkkatoiveineen 31.1.2023 mennessä janni.nikkari@puutarhanikkarit.fi. Mainitsethan hakemuksessa mikä myymälä olisi ensisijainen toiveesi. Lisätietoja tehtävistä antaa Janni Nikkari-Puhakka 0400 585544. Katso myös muut avoimet paikkamme täältä.