Herttoniemi

Palvelemme joulun pidennetyin aukioloajoin
Arkisin 9-20
Lauantaisin 9-18
Sunnuntaisin 10-18

Moderni edelläkävijä – yhdistä puutarha ja elämäntapa
Kaunis, Herttoniemen kartanon läheisyydessä sijaitseva myymälä on uusin tulokkaamme. Se on avattu asiakkaidemme iloksi vuonna 2014. Myymälään on sisällytetty puistomaisuutta ja läpi taimipihan mutkitteleva polku ihastuttaa kulkijaa. Moni asiakkaamme tulee ostosten lisäksi tänne fiilistelemään linnunlaulua ja tunnelmaa keväisin.

Herttoniemen myymälävastaavana toimii huikean ja pitkän uran PuutarhaNikkareilla tehnyt Kati.

Suuret tilat mahdollistavat runsaat esillepanot ja laajan valikoiman, josta olemme saaneet paljon kiitosta. Rakastamme jakaa ideoita ja inspiraatiota sisustajille sekä kotipuutarhureille! Upeat floristimme varmistavat kauneimmat kimput, asetelmat ja kranssit jokaiseen tilanteeseen.
Valikoimasta löydät runsaasti erilaisia puita, pensaita, perennoja, havuja, hyötykasveja, ulkoruukkuja, multaa, lannoitteita, leikkokukkia, viherkasveja, kukkivia sisäkasveja ja trendikkäitä ruukkuja. Löydät meiltä myös puutarhaan ja parvekkeelle sopivia sisustuselementtejä, kuten ruusuportteja, penkkejä, hyllyköitä, tyynyjä ja peilejä.

Herttoniemessä eli tuttujen kesken Hertsikassa yhdistyy puutarha ja elämäntapa. Tule ihastumaan nykyaikaiseen, runsaaseen myymäläämme.

Abraham Wetterin tie 3
00810 Helsinki
Puh. 0505608778 / 0505675225
herttoniemi(at)
puutarhanikkarit.fi