Joulupolku Herttoniemen kartanolla ja myymälässä 7.12.

misteli

Helsingin tunnelmallisin joulutapahtuma täyttää tänä vuonna 10 vuotta!

Tarjoamme PuutarhaNikkareilla piparia ja glögiä. Lisäksi myymälässämme on kauneimmat kukat ja uusimmat ideat -näyttely. Osallistu kilpailuun ja äänestä kaunein joulukimppu sekä jouluasetelma ja voita se omaksesi. Äänestys tapahtuu myymälässä.

Helsingin tunnelmallisin joulutapahtuma täyttää tänä vuonna 10 vuotta!

DOT ry on vuodesta 2006 lähtien järjestänyt lapsiryhmille aikamatkoja ja kaupunkikierroksia ympäri Helsinkiä. Herttoniemen kartanolla historiallisia aikamatkoja on järjestetty vuodesta 2009 lähtien aina keväisin ja kesäisin. Eräänä päivänä Herttoniemen aikamatkaan osallistunut äiti kysyi: “Ettekö voisi järjestää aikamatkan, jossa teemana olisi vanhanajan joulunvietto?”

Siitä syntyi ajatus, joka johti ensimmäiseen Joulupolkuun Herttoniemen kartanolla 10 vuotta sitten. Tulethan juhlimaan kanssamme 10-vuotiasta Herttoniemen kartanon Joulupolkua?

Joulupolku Herttoniemen kartanolla

Aika: La 7. joulukuuta klo 12 – 16

Paikka: Herttoniemen kartano, Linnanrakentajantie 12, 00810 Helsinki

  Kurkista sisään kartanon ja Knusbackan maalaistalon jouluvalmisteluihin tai keskustele alueella liikkuvien historiallisten hahmojen kanssa. Osallistu vanhanajan piiri- ja laululeikkeihin tai pysähdy nauttimaan musiikkiesityksistä sekä muista pop up – ohjelmanumeroista. Alueen Joulumarkkinoilla on myynnissä mm. glögiä ja jouluisia käsitöitä. 
  Tapahtuma on kaksikielinen ja sen kohderyhmään kuuluvat lapsiperheet ja kaikki vanhanajan joulunvietosta kiinnostuneet. Vapaa pääsy.

Hyvä tietää ennen joulupolulle saapumista

Suurin osa ohjelmasta tapahtuu ulkona, joten on hyvä pukeutua lämpimästi! Voitte halutessanne pukeutua tontuiksi tai jouluenkeleiksi. Taskulamppuja voi tuoda mukaan.

Vapaa pääsy. Joulumarkkinoilla maksuvälineenä toimii yleensä käteinen.

Osoite: Linnanrakentajantie 12, 00810 Helsinki

HUOM! Parkkipaikkoja rajoitetusti (Puutarhanikkarit ja Herttoniemen kartano), käytättehän julkisia! Metro Herttoniemeen sekä 10 min. kävely.