Avoimet työpaikat

Etsimme kaudelle 2023 hyviä työkavereita seuraaviin tehtäviin:

PuutarhaNikkarit on viime vuonna 40 vuotta täyttänyt perheyritys pääkaupunkiseudulta. Meillä on kolme monipuolista puutarhamyymälää, kaksi Espoossa ja yksi Helsingissä. Olemme yritys täynnä ideoita ja innovatiivisuutta tarjoten asiakkaillemme upeaa palvelua ja ammattitaitoa.

Puutarha on meille intohimo ja se näkyy kaikessa toiminnassamme. Innostumme uutuuksista, autamme aloittelevat kotipuutarhurit alkuun ja hiomme harrastelijoiden kanssa nippelitietoa erilaisista lajikkeista. Tuotevalikoimamme on laaja ja meillä on pitkät suhteet sekä eurooppalaisiin, että kotimaisiin viljelijöihin.

Kiinnostaako huikea työporukka, perinteiset puutarhakasvit, kauden himoitummat uutuudet ja joustavat työskentelymahdollisuudet? Hae meille!

Tartu tilaisuuteen työskennellä kotimaisessa perheyrityksessä ja lähetä hakemus palkkatoiveineen 31.1.2023 mennessä janni.nikkari@puutarhanikkarit.fi. Mainitsethan hakemuksessa mikä myymälä olisi ensisijainen toiveesi. Lisätietoja tehtävistä antaa Janni Nikkari-Puhakka 0400 585544.

Tarjoamme töitä kaikissa kolmessa myymälässämme. Tutustu Espoonlahteen, Herttoniemeen ja Espoon keskukseen.