Espoon keskus

Palvelemme

Olemme talviunilla
avaamme jälleen
maaliskuussa 2023

Luotettava ja vanhan ajan havinaa omaava taimimyymälä

Hurmaava Espoon keskuksen myymälä on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1985. Sen on rakennuttanut Antero Heiskanen, yrityksemme perustaja ja yhä ideoita kehiin heittelevä, pitkän uran tehnyt hortonomi. Alkuun myymälä sijaitsi mäen alla, mutta se siirrettiin nykyiselle paikalleen kymmeniä vuosia sitten.

Espoon keskus on erikoistunut etenkin taimiin, perennoihin ja hyötykasveihin. Sieltä löydät laajan valikoiman erilaisia puita, pensaita, perennoja, havuja, yrttejä, vihanneksia ja kausikukkia. Pieni valikoima myös kukkivia sisäkukkia, viherkasveja sekä sisä- ja ulkoruukkuja. Espoon keskuksen myymälästä ei löydy leikkokukkia, vaan siellä panostetaan piha- ja parvekekasveihin. Lämmin tunnelma, varma tietotaito ja laaja valikoima saavat asiakkaat palaamaan tänne vuodesta toiseen. Osa asiakkaistamme on käynyt myymälässä aivan sen avaamisesta lähtien – jo kolmen sukupolven palvelemana.

Myymälä palvelee asiakkaita aina maaliskuusta marraskuuhun ja on talvilevolla kylmimmän ajan yli. Olet enemmän kuin tervetullut ihastelemaan pientä palaa historiaamme Viskaalinkujalle.

Viskaalinkuja 5,

02770 Espoo
Puh. 0504000457
espoonkeskus(at)
puutarhanikkarit.fi