Espoonlahti

Olemme talviunilla ja avaamme jälleen 11.2.2023 klo. 9. Verkkokauppamme kautta voit tilata upeat kukat kotiinkuljetuksella. Tee tilaus täältä. 

Monien mahdollisuuksien myymälä
Ihana Espoonlahti – monen asiakkaan suosikki innostavan tunnelman ja laajan valikoiman ansiosta. Runsaana rönsyilevä valikoima kukkakimppuja, sisustustavaraa, kausikukkia, puita, pensaita, havuja, perennoja, hyötykasveja, viherkasveja, kukkivia sisäkukkia sekä sisä- ja ulkoruukkuja. Iloiset puutarhurit ja floristit auttavat aloittelevat puutarhurit alkuun ja hiovat harrastelijoiden kanssa nippelitietoja erilaisista lajikkeista.

Espoonlahden myymälä on avattu vuonna 1998 ja se onkin vakiinnuttanut paikkansa asiakkaiden keskuudessa täyden palvelun puutarhamyymälänä sekä kukkakauppana. Taitavat ja rohkeat floristimme sitovat kauniit kukat erilaisiin tilaisuuksiin aina kyläkimpuista isojen tilojen koristeluihin. Myymälä on tiedetty myös näyttävistä esillepanoista, joista saa hyvin ideoita omaan kotiin ja puutarhaan.

Espoonlahti toimii usein risteyskohtana muihin myymälöihin, joten valikoiman laajuus on taattua. Myymälä suljetaan talveksi 2022 (tammi-helmikuu), jotta saamme sen avattua entistä eheämpänä ja siistimpänä kevääksi.

Espoonlahdenranta 5,
02320 Espoo
Puh. 0504000247
espoonlahti(at)
puutarhanikkarit.fi