Hae meille töihin – kassatyöntekijä ja kastelija

Sinä innokas ja nopeasti oppiva henkilö – haluamme juuri sinut!

PuutarhaNikkarit on viime vuonna 40 vuotta täyttänyt perheyritys pääkaupunkiseudulla. Meillä on kolme monipuolista puutarhamyymälää, kaksi Espoossa ja yksi Helsingissä. Olemme yritys täynnä ideoita ja innovatiivisuutta tarjoten asiakkaillemme upeaa palvelua sekä ammattitaitoa. Meillä on huikea työporukka ja ihanat asiakkaat!

Etsimme kaudelle 2023 kassatyöntekijöitä kolmeen myymäläämme. Kassa-myyjänä olet tärkeä osa yritystämme ja varmistat omalla iloisuudellasi, että asiakkaidemme myymäläkokemus ylittää odotukset jokaisella käyntikerralla. Työhösi kuuluvat mm. asiakaspalvelu, kassatyöskentely, tuotteiden hyllytys ja hinnoittelu sekä myymälän viihtyvyydestä huolehtiminen. Mahdollisuus myös myymälöiden aukioloaikojen ulkopuolella tapahtuvaan kasteluun, jolloin pääset töistä aikaisin nauttimaan kevätpäivistä.

Työpäivät keväällä ovat toisinaan hyvinkin hektisiä ja toivomme, että sinulla on kyky selvitä yllättävistäkin tilanteista priorisoiden työtehtäviä. Työ vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa. Kokemus kaupanalalta tai puutarhamyymälöistä katsotaan eduksi, mutta perehdytämme sinut huolella tehtäviisi ja apunasi on vankka ammattilaisten joukko.

Tarjoamme työpaikkoja kolmeen eri myymälään:
Herttoniemi / Abraham Wetterintie 3 00810 Helsinki
Espoonlahti / Espoonlahdenranta 5 02320 Espoo
Espoon keskus / Viskaalinkuja 3 02770 Espoo

Työt alkavat huhtikuussa ja jatkuvat kesä-elokuulle. Työvuorot sijoittuvat sekä arkeen että viikonloppuihin. Haemme myös osa-aikaisia työntekijöitä iltoihin ja viikonloppuihin. 

Tartu tilaisuuteen työskennellä kotimaisessa perheyrityksessä ja lähetä hakemus palkkatoiveineen 31.1.2023 mennessä sähköpostilla janni.nikkari@puutarhanikkarit.fi. Mainitsethan hakemuksessa mikä myymälä olisi ensisijainen toiveesi. 

Lisätietoja tehtävistä antaa Janni Nikkari-Puhakka 0400 585544. Katso myös muut avoimet paikkamme täältä.