Heinäkuun tarjoukset

Heinäkuussa on usein aikaa nauttia puutarhasta – miksi et siis istuttaisi näitä kaunottaria täydentämään penkkejä? Lämpimillä säillä voi hyvin istuttaa monivuotisiakin kasveja kunhan kastelusta huolehditaan – älä siis nuukaile veden määrässä ja perennat kiittävät sinua vuodesta toiseen. Heinäkuun tarjoukset nyt myymälöissä!

Myskimalva Ihana ja runsaasti kukkiva malva hurmaa heinä-elokuussa! Suloinen ja kestävä vanhanajan perenna sopii aurinkoiselle tai puolivarjoisalle paikalle.

Iiris Näyttävät kukat kukkivat kesä-heinäkuussa. Kestävä ja helppohoitoinen, monivuotinen perenna aurinkoiseen paikkaan!

Päivänlilja Kaunis, heinämäinen lehdistö ja näyttävät kukat kukkivat keskikesällä. Kestävä ja helppohoitoinen, monivuotinen perenna aurinkoiseen paikkaan!

Upeassa kukassa olevat kotimaiset kesäkukka-amppelit niin aurinkoiseen, puolivarjoisaan tai varjoisaan paikkaan löydät meiltä! Heinäkuun tarjouksessa 19,50 € (25 €).

Ruusu ‘Fairy’ Kukka kuin keijukainen! Tämä pienikokoinen kaunokainen kukkii runsaasti koko kesän. Muista lannoittaa ruusulannoitteella kukinnan ylläpitämiseksi. Lue lisää ruusuista TÄÄLTÄ.

Mirrinminttu Upea mirrinminttu kukkii koko kesän aurinkoisella tai puolivarjoisalla paikalla houkutellen perhosia puutarhaan. Sopii erinomaisesti myös ’Cottage Garden’-tyyliseen puutarhaan ruusujen seuraksi.

Kivikkokasvipenkki 35 € / m2 (44,55 €)
Hankaliin rinteisiin ja kallion koloihin sopivat kivikkokasvit selviävät paahteessa ja kovissa olosuhteissa. Suunnittelimme sinulle valmiiksi koko kesän kukkivan kukkapenkin, valitse vain mieleisesi kasvit värin mukaan.

Valitse 3 kpl jokaisesta ryhmästä

touko-kesäkuussa kukkivat
sammalleimut 
ristikki 
kaukaasianpitkäpalko
rantalaukkaneilikka
akileijat

kesä-heinäkuussa kukkivat
kangasajuruoho 
ketoneilikka 
mehitähdet 
maksaruohot
muurikello

heinä-elokuussa kukkivat
maksaruohot
mirrinminttu


Heinäkuun tarjoukset voimassa 1.-31.7.2021 tai niin kauan kun tarjouseriä riittää.