Kuivakukkabaari 10 kpl 10 €

kuivakukat

Suursuosion saanut kukkabaari tulee taas – tällä kertaa kuivakukista! Kaikissa myymälöissämme on nyt kuivakukkabaari, josta voit kerätä itsellesi erilaisia kuivakukkia, lehtiä ja heiniä. Sido näistä itsellesi unelmiesi kimppu tai askartele vaikka kranssi! Kukkabaarin tarjous 10 kpl 10 € (tarjous voimassa lokakuun loppuun).

Kokeile tehdä kuivakukista kranssi!

Kranssin tekeminen on hauskaa ajanvietettä – saat toteuttaa itseäsi ja tehdä juuri oman näköisen ja kokoisen kranssin sisälle tai ulko-oveen. Myymälöistä löydät erilaisia pohjia, esimerkiksi ohuita metallirenkaita tai paksumpia kranssipohjia. Jos kranssin tekeminen ei ole tuttua – kysy apua myyjiltämme.

Kranssin tekemiseen tarvitset:
– Sekatöörit eli oksasakset
– Puolalankaa
– Kranssipohja
– Käytettävä materiaali (kauniisti kuivuvat kukat)

Voit täydentää kranssia keräämällä luonnosta erilaisia materiaaleja, kuten käpyjä tai havuja. Ohuet metallirenkaat saavat halutessasi jäädä näkyviin, kukilla voi täyttää vain osan pohjasta. Tämä luo kiinnostavaa epätäydellisyyttä työhön.

Eucalyptus sopii hyvin kransseihin, se säilyttää värinsä hopean harmaana.
Kimpun sitomisessa saa käyttää mielikuvitusta!

Kokeile erilaisia kuivakukkia ja yhdistele rohkeasti eri värejä ja muotoja kimppuun. Voit lisätä mukaan myös tuoreita leikkokukkia, esimerkisi eucalyptusta, ruusua tai hortensiaa – ne kuivuvat kauniisti muiden joukkoon.

Kauniit kuivakukat ovat nousseet taas tänä syksynä trendiksi – niiden kauniit pelkistetyt värit sopivat moneen sisustukseen. Kokeile moderniin kotiin pampaheinää tai eucalyptusta vaasiin, ja maalaisromanttiseen sisustukseen ruusua tai erilaisia viljoja.

Sosiaalisesta mediasta löytyy helposti toinen toistaan kauniimpia sisustustrendejä. Kuivakukat ovat selkeästi mukana kun yhdistellään syksyisiä värejä, esimerkiksi smaragdin vihreää ja sinapinkeltaista. Pehmeät, murretut sävyt tuovat viimeisen silauksen syksyiseen sisustukseen. Myös maljakot ovat nykyään tärkeä osa sisustusta – kokeile kotiisi sopivia kauniita keraamisia vaaseja, mielenkiintoisen muotoisia maljakoita tai värjättyä lasia.

Upeat kuivakukat tuovat pitkäaikaista iloa! Niistä voi halutessaan rakentaa suurempaakin kokonaisuutta sisustukseen. Yllä oleva kukkakaari on toteutettu pelkästään kuivakukista.
Vinkki: liimaa kuivattuja kukkia taulupohjaan, kehystä ja ihastu!

Laventeli kuivuu kauniiksi säilyttäen värinsä.

Kauniisti kuivuvia kukkia ovat mm. laventeli, hortensia, ruusu, heinät, puuvilla, pellava ja ikiviuhko. Kukkabaarista saat kukat valmiiksi kuivatettuina, mutta sen voi tehdä hyvin myös itse. Kuivakukkabaari nyt lokakuun loppuun saakka 10 kpl 10 €.