Lahjoitamme 40 puuta – jätä hakemus nyt!

”Paras aika istuttaa puu oli 20 vuotta sitten. Toiseksi paras aika on nyt” – Kiinalainen sananlasku

PuutarhaNikkarit on perheyritys kolmannessa polvessa ja tänä vuonna täytämme 40 vuotta! Yksi missioistamme on pitää huolta luonnosta ja pihoistanne. Siksi haluammekin juhlistaa näitä vuosikymmeniä kanssanne lahjoittamalla yhteensä 40 puuta – teille, rakkaat asiakkaat!

Osallistu näin: 

  • Jätä hakemus myymälässä, sähköpostilla info@puutarhanikkarit.fi, facebookissa tai instagramissa. 
  • Kerro meille tarinan muodossa minkä puun haluaisit ja miksi. Kenelle puu pääsee tuottamaan iloa, liittyykö lajikkeen valintaan ihana tarina tai haave?

    Ohjeet hakemuksen jättämiseen Instagramissa
  • Tee oma julkaisu ja kerro minkä puun haluaisit ja miksi.
  • Tägää meidät @puutarhanikkarit julkaisuun ja käytä mukana #pienipalaparatiisia

    Ohjeet hakemuksen jättämiseen Facebookissa
  • Tee oma julkaisu ja kerro minkä puun haluaisit ja miksi.
  • Merkitse meidät (PuutarhaNikkarit) julkaisuun ja käytä mukana #pienipalaparatiisia

Julkaisemme puiden saajat 30.9.2022. Otamme yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yksityisviestillä riippuen hakemuksen vastaanotosta. Vastaanottamalla puun annat meille luvan käyttää tarinaa (nimettömänä) verkkosivuillamme, somessa ja tulevissa kampanjoissa. Arvomme erikseen myös 3 kpl puun istututuksia pk-seudulle, jotka kuvataan ja kuvia saatetaan hyödyntää tulevaisuudessa kaupallisessa tarkoituksessa. Istutusta ja kuvausta ei tarvitse ottaa vastaan eikä teidän tarvitse osallistua kuvauksiin. Puu tulee noutaa haluamastasi myymälästä. Yhden henkilön, yrityksen tai yhdistyksen on mahdollista saada yksi puu. Myös yritykset ja yhdistykset voivat osallistua.