Ensimmäiset kukkasipulit ovat saapuneet!

Ensimmäiset kukkasipulit ovat saapuneet myymälöihin! Keväällä kukkivat kukkasipulit, esimerkiksi tulppaanit istutetaan syksyllä. Tänä vuonna hullaannuimme sipulikasveista ja tilasimme yli 350 eri lajiketta myymälöihin. Valinnanvaikeus myymälöissä on syksyn positiivisin ongelma! Kurkkaa myös juttumme Kaikki tulppaaneista.

Tiesitkö, että sipulin koolla on väliä? Mitä suurempia sipulit ovat, sitä komeampina ne nousevat keväällä. Meiltä saat muhkeat sipulit joilla onnistut!

Tiesitkö, että istuttaminen on nopeaa ja helppoa? Pienet sipulit istutetaan 5-10 cm syvyyteen ja isommat taas 15-25 cm syvyyteen. Älä huoli, vaikka sipuli menisi väärinpäin maahan – varsi ja kukka löytävät kyllä tiensä ylös.

Leiki rohkeasti väreillä ja muodoilla. Saat mielenkiintoisia yksityiskohtia ja upeaa loistoa kun yhdistelet rohkeasti eri lajikkeita ja värejä. Ihanan harrastuksen ei tarvitse olla vakavaa!

Kun jaksat istuttaa nyt – nautit keväällä! Suunnittele lajikkeet niin, että ne kukkivat eri aikaan. Näin saat maksimoitua kukkaloiston pituuden. Myyjämme auttavat sinua suunnittelemaan kukkapenkin johon voit vain rakastua.

Istuta tulppaaneja niin paljon, että raaskit leikata niitä myös maljakkoon. Kauppojen tulppaanisesonki on jo ohi silloin kun tulppaanit kukkivat ulkona. Pidennä kautta ja leikkaa kaunokaisia omalta pihaltasi myös maljakkoon. Kukkasipulit ovat saapuneet myymälöihin.