Search
Close this search box.

Yrityksille

Taloyhtiön pihan kunnostus kannattaa – se nostaa heti yksittäistenkin asuntojen arvoa sekä lisää asukkaiden viihtyvyyttä. Jos taloyhtiöllenne on jo tehty pihasuunnitelma tai tiedätte haluamanne kasvit, voimme toimittaa ne kilpailukykyiseen hintaan haluamananne päivänä esimerkiksi talkoisiin. Pyydä tarjousta kasveista tällä lomakkeella.

Suosituin vaihtoehto meillä on pihakonsultaatio, joka toteutetaan taloyhtiön omalla pihalla ja paikan päällä käydään läpi mitä puutarhalta halutaan sekä miten se kannattaa toteuttaa. Saatte meiltä tarjouspyynnön, jossa on eritelty työtunnit, konetyöt sekä kasvit. Kun tarjous on hyväksytty, saatte oman asiakasvastaavan, joka huolehtii teistä projektin alusta loppuun saakka.

Yrityslahjat

Muista yhteistyökumppaniasi näyttävällä kimpulla esimerkiksi projektin päätyttyä tai vuoden lopussa. Lisäksi puolimatkan piristystervehdykset muistetaan!

Työntekijöiden merkkipäivänä muistaminen

Lähetä onnittelukimppu työntekijöillesi! Toimitamme upean kimpun pääkaupunkiseudulla toimistolle tai kotiin aina työntekijöiden syntymäpäivänä. Sinun ei tarvitse murehtia syntymäpäivä Katso kimppu vaihtoehdot täältä! (linkki kukkakauppaan tuotteeseen “yritys syntymäpäivät”)

Toimistokimppu

Tilaa toimistollesi toimitettuna sesongin kimppu! Floristimme loihtii kauden upeimmista kukista budjetillesi sopivan kimpun, joka toimitetaan suoraan toimistollesi. Suosituimmat tilausvälit ovat viikon ja kahden viikon ja kuukauden välein.

Osta helposti ja nopeasti

Usein viheralan ammattilaiset ja piharakentajat tarvitsevat yksittäisiä kasveja tai isompia kokonaisuuksia nopeasti asiakkaan pihalle. Meiltä löydät laajan valikoiman puita, pensaita, havuja, perennoja, kukkasipuleita, hyötykasveja, kausikukkia ja ulkoruukkuja. Hoidamme myös tuotteiden etsimisen ja tilauksen puolestasi, jos hakemiasi kasveja ei löydy myymälästä.

Autamme tarvittaessa valitsemaan oikeat kasvit kohteeseesi ja kaikki yrityksille myytävät kasvit sisältävät kasvuunlähtötakuun. Voimme hoitaa myös kasvien valinnan ja toimituksen suoraan asiakkaasi kanssa, jolloin sinä pääset keskittymään omaan osaamiseesi työmaalla.

PuutarhaNikkarit yhteistyökumppanina kasvihankinnoissa

PuutarhaNikkareiden tiliasiakkaana saat oman asiakasvastaavan, joka auttaa sinut prosessin läpi aina taimien valitsemisesta mahdolliseen istutusohjeistukseen saakka.

Olemme rajanneet yritysten alennukset vuosittaisten ostosmäärien mukaan. Lisäksi meillä on eri tuoteryhmistä lisäalennuksia alan ammattilaisille. Saat alennustaulukon kun olemme hyväksyneet yrityksesi laskutus- ja tiliasiakkaaksi. Hae tiliasiakkaaksi alapuolen lomakkeella.

Kaunista ja korista yrityksesi tiloja viherkasvein ja kukkivilla viherkasvilla! Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme.

Aulakukat

Aulakukat on ensimmäinen asia, jonka työntekijät tai toimistolla vierailevat asiakkaasi näkevät. Voiko olla ihanampaa tervehdystä, kuin tuore kimppu tai vakuuttava viheristutus?

Toimitilojen istutukset & vihersomistus

Viherkasvit luovat tutkitusti vehreää ja positiivista ilmapiiriä työskentelyyn. Vain mielikuvituksesi on rajana. Viheristutukset voidaan toteuttaa helppohoitoisena altakasteluruukuilla, jolloin kastelu on todella helppoa!

Terassit

Ravintoloiden kestosuosikki! Teemme useiden ravintoloiden ulkoterasseille istutukset aina kauden mukaan: kevät-, kesä, ja syyskukat. Värikkäät istutukset kaunistavat ulkoterasseja ja lisäävät asiakkaiden viihtyvyyttä.

Tarvitsetko isomman erän kasveja tai koko projektin valmiiksi toimitettuna?

Usein pihaprojekteissa kasveja tarvitaan kerralla useita kappaleita. Meillä on erinomaiset ja pitkät suhteet niin kotimaisiin- kuin eurooppalaisiinkin viljelijöihin, joilta saat laadukkaat sekä kestävät taimet pihallesi. Kaikki tarjouspyyntöjen kautta tulleet kasvit sisältävät kasvuun lähtötakuun.

Pyydä rohkeasti tarjous isommalle erälle kasveja joko kotiinkuljetuksella tai suoraan noudettuna myymälästä. Tuotteita voi hakea projektin edetessä (istuttamisen tahdissa) tai ne voi noutaa isona eränä kerralla. Tarjouspyynnön hyväksyttyäsi hintatiedot löytyvät suoraan myymälästä nimelläsi tai ne toimitetaan pihallesi sovittuna ajankohtana. Tarkemmat toimitusehdot ja aikataulu sovitaan tarjouksen yhteydessä.

Meidän kauttamme saat upeat kesä- ja kausikukat, hyötykasvit, puut, pensaat, perennat, havut ja kukkasipulit koristamaan puutarhaasi.

Keräättekö rahaa leirikouluun tai muuhun reissuun?

Suuren suosion saanut kukkien myynti leirikoulua varten on hyvä tapa kerätä matkakassaa. Keväällä voitte myydä kausikukkia, syksyllä callunoita ja jouluna joulukukkia.

Tilauksen jälkeen sovimme päivämäärän kasvien noudolle, ja te pääsette toimittamaan kukat uusille omistajille. Luokkamyyntiin sopivia kasveja on esimerkiksi pelargonit, miljoonakellot, callunat, amaryllikset, hyasintit ja joulutähdet.

Luokkamyyntiin sopivat kasvit kannattaa tilata ainakin 1 kk ennen toimitusta, jotta ehdimme varautumaan tähän tilausmäärissä ja luokka ehtii myymään kasveja ennakkoon. Rajoitettu valikoima kasveja, jotka on helppo myydä eteenpäin. Pyydä tarjous ja saatavilla olevat kasvit luokkamyyntiin täältä.

Hae tiliasiakkaaksi tällä lomakkeella

Tarjoyspyyntölomake

Onko pihaprojekti alkamassa ja haluaisit isomman erän kasveja?

Usein pihaprojekteissa kasveja tarvitaan kerralla useita kappaleita. Meillä on erinomaiset ja pitkät suhteet niin kotimaisiin- kuin eurooppalaisiinkin viljelijöihin, joilta saat laadukkaat sekä kestävät taimet pihallesi. Kaikki tarjouspyyntöjen kautta tulleet kasvit sisältävät kasvuunlähtötakuun.
Pyydä rohkeasti tarjous isommalle erälle kasveja joko kotiinkuljetuksella tai suoraan noudettuna myymälästä. Tuotteita voi hakea projektin edetessä (istuttamisen tahdissa) tai ne voi noutaa isona eränä kerralla. Tarjouspyynnön hyväksyttyäsi hintatiedot löytyvät suoraan myymälästä nimelläsi tai ne toimitetaan pihallesi sovittuna ajankohtana. Tarkemmat toimitusehdot ja aikataulu sovitaan tarjouksen yhteydessä.

Meidän kauttamme saat upeat kesä- ja kausikukat, hyötykasvit, puut, pensaat, perennat, havut ja kukkasipulit koristamaan puutarhaasi.

”Kun haluat nostaa jalkasi ylös ja katsoa pihasi valmistumista”

Me teemme sen puolestasi – toteutamme persoonallisen ja toiveittesi mukaisen pihan: kukkamaat, nurmikot, vesiaiheet, keittiöpuutarhat ja helppohoitoiset ratkaisut. Luomme päivittäisessä työssämme pieniä paloja paratiiseja ympäri pääkaupunkiseutua. Rakastamme innostua uusista ideoista ja projekteista, kun saamme toteuttaa sekä seurata kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kasvua uuden pihan valmistumisen myötä. Yksittäisenkin kukkapenkin kunnostus nostaa pihan arvoa ja saat nauttia sen tuomista eduista vuodesta toiseen.

Viherrakennuksen asiakkaana sinulla on oma asiakasvastaava, jonka kanssa kommunikoit läpi projektin, tarjouksesta lähtien aina loppukatselmukseen saakka. Asiakasvastaava toimii tiiviissä yhteistyössä viherrakentajiemme kanssa pitäen heitä ajan tasalla mahdollisista muutoksista ja työn etenemisestä.

Viherrakennusryhmämme tekee kaikki pihan työt nopeasti ja ammattitaidolla, sinun toiveidesi mukaisesti. Viherrakennus voidaan aloittaa puutarhakonsultoinnilla tai sinulla voi olla valmis suunnitelma, jonka mukaan etenemme. Kasvit saat tarjouksen perusteella kauttamme valmiiksi toimitettuina ja istutettuina kasvuunlähtötakuulla. Jokainen kokonaisuus on erilainen ja viherrakennus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Piharakennus voi olla helppoa ja kivaa!

Pyydä tarjous viherrakennuksesta alla olevalla lomakkeella ja aloitetaan yhdessä unelmasi rakentaminen!

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

Liity PuutarhaDikkariksi!

Jätä sähköpostiosoitteesi ja liityt PuutarhaDikkariksi. Saat sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa jäsenetuja sekä ajankohtaisia vinkkejä ja ideoita puutarhanhoitoon.

1. Kauden erikoisuudet & VIP-etuudet ensimmäisenä

2. Ajankohtaisia vinkkejä ja ohjeita puutarhanhoitoon

3. Kuitit & taimitakuu pysyvät tallessa

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

HUOM!

Tuotteiden noudot alkaen 8.4. Ilmoitamme tekstiviestillä saapuneesta tuotteesta.