Search
Close this search box.

Konsultointi & pihasuunnittelu

Konsultointi & pihasuunnittelu

Piha- ja parvekekonsultointi

  • Piha- ja parvekekonsultointi 199 € / 1 h

    (sis. 50 € lahjakortin)

  • Piha- ja parvekekonsultointi 279 € / 2 h

    (sis. 50 € lahjakortin)

Ahdistaako oma piha tai parveke? Puutarha tuntuu valtavalta taakalta ja et ehkä edes tiedä mistä aloittaa? Miten valikoida kasvit ja oikeat lajikkeet paikoilleen?

Konsultaatio on tunnin kestävä neuvontakäynti piha- tai parvekekasvien
valintaan ja hoitoon, pihan tai parvekkeen suunnitteluun, rakennukseen
ja ongelmakohtien ratkaisuun. Tunnissa kierretään jo isompikin piha ja puutarhurimme pystyy antamaan suoraan vinkkejä sekä ideoita kasvien valintoihin ja sommitteluun. Konsultointikäynnillä pystytään piirtämään jopa suuntaa antava luonnos yhdessä valittujen kasvien sijoittelusta.
Piha ja parveke ovat asunnon käyntikortteja, ja niissä saa näkyä oma elämäntyyli sekä mieltymykset. Joku haluaa panostaa hyötykasvien viljelyyn keittiöpuutarhassa, toinen tykkää helppohoitoisesta, mutta näyttävästä pihasta ja kolmas taas rakastaa kokeilla erikoisuuksia.
Me autamme sinua tekemään unelmiesi pihan kaikille aisteille. Puutarha saa näkyä, tuoksua, maistua, kuulua ja koskettaa, se saa parantaa hyvinvointiasi niin fyysisesti kuin henkisestikin. Sen on tarkoitus luoda iloa ja kauneutta ympärilleen arjessa sekä lomalla. Kaikki käynnit räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.
Puutarha on suuri kokonaisuus ja siinä pitää ottaa huomioon monia asioita: ilmansuunnat, maaperä, kasvien talvenkestävyys ja omat toiveet liittyen puutarhan toimintoihin. Näihin on hyvä paneutua yhdessä suunnittelijamme kanssa kodissasi, jossa lähtötilanne nähdään heti. Varaa aikasi yhteydenottolomakkeella ja puutarhurimme ottaa sinuun yhteyttä konsultointikäynnin sopimiseksi.
Tehdään yhdessä teillekin pieni pala paratiisia omalle pihalle!

 

Soita varataksesi aika:  0504919655

Tarjoyspyyntölomake

Onko pihaprojekti alkamassa ja haluaisit isomman erän kasveja?

Usein pihaprojekteissa kasveja tarvitaan kerralla useita kappaleita. Meillä on erinomaiset ja pitkät suhteet niin kotimaisiin- kuin eurooppalaisiinkin viljelijöihin, joilta saat laadukkaat sekä kestävät taimet pihallesi. Kaikki tarjouspyyntöjen kautta tulleet kasvit sisältävät kasvuunlähtötakuun.
Pyydä rohkeasti tarjous isommalle erälle kasveja joko kotiinkuljetuksella tai suoraan noudettuna myymälästä. Tuotteita voi hakea projektin edetessä (istuttamisen tahdissa) tai ne voi noutaa isona eränä kerralla. Tarjouspyynnön hyväksyttyäsi hintatiedot löytyvät suoraan myymälästä nimelläsi tai ne toimitetaan pihallesi sovittuna ajankohtana. Tarkemmat toimitusehdot ja aikataulu sovitaan tarjouksen yhteydessä.

Meidän kauttamme saat upeat kesä- ja kausikukat, hyötykasvit, puut, pensaat, perennat, havut ja kukkasipulit koristamaan puutarhaasi.

”Kun haluat nostaa jalkasi ylös ja katsoa pihasi valmistumista”

Me teemme sen puolestasi – toteutamme persoonallisen ja toiveittesi mukaisen pihan: kukkamaat, nurmikot, vesiaiheet, keittiöpuutarhat ja helppohoitoiset ratkaisut. Luomme päivittäisessä työssämme pieniä paloja paratiiseja ympäri pääkaupunkiseutua. Rakastamme innostua uusista ideoista ja projekteista, kun saamme toteuttaa sekä seurata kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kasvua uuden pihan valmistumisen myötä. Yksittäisenkin kukkapenkin kunnostus nostaa pihan arvoa ja saat nauttia sen tuomista eduista vuodesta toiseen.

Viherrakennuksen asiakkaana sinulla on oma asiakasvastaava, jonka kanssa kommunikoit läpi projektin, tarjouksesta lähtien aina loppukatselmukseen saakka. Asiakasvastaava toimii tiiviissä yhteistyössä viherrakentajiemme kanssa pitäen heitä ajan tasalla mahdollisista muutoksista ja työn etenemisestä.

Viherrakennusryhmämme tekee kaikki pihan työt nopeasti ja ammattitaidolla, sinun toiveidesi mukaisesti. Viherrakennus voidaan aloittaa puutarhakonsultoinnilla tai sinulla voi olla valmis suunnitelma, jonka mukaan etenemme. Kasvit saat tarjouksen perusteella kauttamme valmiiksi toimitettuina ja istutettuina kasvuunlähtötakuulla. Jokainen kokonaisuus on erilainen ja viherrakennus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Piharakennus voi olla helppoa ja kivaa!

Pyydä tarjous viherrakennuksesta alla olevalla lomakkeella ja aloitetaan yhdessä unelmasi rakentaminen!

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

Liity PuutarhaDikkariksi!

Jätä sähköpostiosoitteesi ja liityt PuutarhaDikkariksi. Saat sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa jäsenetuja sekä ajankohtaisia vinkkejä ja ideoita puutarhanhoitoon.

1. Kauden erikoisuudet & VIP-etuudet ensimmäisenä

2. Ajankohtaisia vinkkejä ja ohjeita puutarhanhoitoon

3. Kuitit & taimitakuu pysyvät tallessa

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

HUOM!

Tuotteiden noudot alkaen 8.4. Ilmoitamme tekstiviestillä saapuneesta tuotteesta.