Hautajaiset

Hautajaiset

Hautajaiskukat

Surusidonta

Kun suru kohtaa, tulee ajankohtaiseksi hautajaisten järjestely. Olit sitten lähiomainen, lapsuudenystävä tai naapuri, me autamme sinua valitsemaan tilanteeseen sopivat kukat. Olemme tukenasi elämän vaikeimmilla hetkillä.

Floristimme sitovat viikoittain kymmeniä surukimppuja ja vankan kokemuksen sekä uusien ideoiden ansiosta voit luottaa, että lunastamme odotukset kukkien osalta. Meille voit tulla turvallisin mielin, sillä vankka ammattitaito ja myyjien lämmin suhtautuminen auttavat sinua tärkeiden päätösten edessä.

Koska kukat ovat viimeinen tervehdys edesmenneelle, ei niihin enää nykyään liity varsinaista etikettiä värien tai muodon osalta. Jos historiaanne liittyy esimerkiksi paljon iloa ja naurua, voit valita sitä kuvaavat värikkäät kukat. Veneilittekö paljon? Valitse ankkurin muotoinen seppele sinivalkoisin kukin. Valkoinen ja vaaleat sävyt ovat myös suosittuja surusidonnassa. Mihin ikinä päädytkään – muista, että päätös on sinun.
Lähiomaiselle

Arkkulaite

Jokainen arkkulaite on uniikki, edesmenneen näköinen ja täynnä tarinoita. Nauttiko läheisesi veneilystä, luonnon rauhasta vai oliko hän värikäs persoona, joka eli elämäänsä täysillä? Näitä kaikki saadaan yhdisteltyä arkkulaitteeseen esimerkiksi luonnosta kerätyillä, täydentävillä materiaaleilla tai laitteen värivalinnoilla. Arkkulaite voi saada inspiraation kesäisestä kukkaniitystä tai tyylikkäästä ja hillitystä kukkamateriaalista.

Yleensä lähiomainen hoitaa arkkulaitteen tilauksen osana hautajaisten järjestelyjä. Arkkulaite kiinnitetään usein pienillä nauloilla arkkuun niin, että se pysyy tukevasti kiinni. Jos tilaat meiltä kuljetuksen arkkulaitteelle, kiinnitämme sen puolestasi kirkossa. Katso kuvia arkkulaitteista täältä tai suunnittele floristimme kanssa kaunis kokonaisuus toiveidesi mukaisesti.

Uurnakoriste

Uurnakoristeen tärkein tehtävä on kaunistaa uurna, kuitenkin viemättä siltä huomiota. Usein kukkakoriste kiertää ohuen köynnöksen lailla uurnaa tai kukat ovat pienessä rykelmässä kiinnitettyinä sivulle.
Surulaite, seppele, surukimppu tai yksittäinen kukka
Yleisin hautajaisissa käytetty kukkalaite. Malli voi olla pitkänomainen tai pyöreähkö. Kukat ja värit voi valita omien tai vainajan mieltymysten mukaisesti. Surulaite sidotaan aina kahvalliseen sieneen. Nykyään sidotaan myös surukimppuja, jotka ovat hieman pienempiä kuin surulaitteet ja kukat ovat omilla varsilla. Kaikki kuvien mallit voidaan sitoa sekä kimpuksi, että laitteeksi.

Muistotilaisuuden kukat

Muistotilaisuuteen valitaan usein samoja kukkia kuin esimerkiksi arkkulaitteeseen, mutta maljakkoon sopivana kimppuna. Ne asetellaan usein pöytiin, jossa vieraat ja omaiset istuvat. Kukat voivat olla kimppuja maljakoissa, köynnöstä pöydällä tai seppele kynttilälasin ympärillä.
Usein muistopöydälle valitaan kukat edesmenneen henkilön kuvan viereen. Se on usein siro ja korkeahko, maljakossa oleva kimppu tai asetelma.

Osanottokimppu

Osanottokimppu toimitetaan lähiomaiselle kotiin – voit viedä sen henkilökohtaisesti ovelle tai tilata kotiinkuljetuksen, jolloin toimitamme kukat puolestasi. Usein osanottokimppu on vaalea tai valkoinen, mutta väreillä ilahduttavat kukat ovat nostamassa suosiotaan perinteisten sävyjen rinnalla. Osanottokimppu on osoitettu nimenomaan omaisille tuomaan lämpöä ja tukea vaikeana aikana. Kimppu voi olla matala tai korkea, siihen ei ole olemassa tiettyä etikettiä.

Tarjoyspyyntölomake

Onko pihaprojekti alkamassa ja haluaisit isomman erän kasveja?

Usein pihaprojekteissa kasveja tarvitaan kerralla useita kappaleita. Meillä on erinomaiset ja pitkät suhteet niin kotimaisiin- kuin eurooppalaisiinkin viljelijöihin, joilta saat laadukkaat sekä kestävät taimet pihallesi. Kaikki tarjouspyyntöjen kautta tulleet kasvit sisältävät kasvuunlähtötakuun.
Pyydä rohkeasti tarjous isommalle erälle kasveja joko kotiinkuljetuksella tai suoraan noudettuna myymälästä. Tuotteita voi hakea projektin edetessä (istuttamisen tahdissa) tai ne voi noutaa isona eränä kerralla. Tarjouspyynnön hyväksyttyäsi hintatiedot löytyvät suoraan myymälästä nimelläsi tai ne toimitetaan pihallesi sovittuna ajankohtana. Tarkemmat toimitusehdot ja aikataulu sovitaan tarjouksen yhteydessä.

Meidän kauttamme saat upeat kesä- ja kausikukat, hyötykasvit, puut, pensaat, perennat, havut ja kukkasipulit koristamaan puutarhaasi.

”Kun haluat nostaa jalkasi ylös ja katsoa pihasi valmistumista”

Me teemme sen puolestasi – toteutamme persoonallisen ja toiveittesi mukaisen pihan: kukkamaat, nurmikot, vesiaiheet, keittiöpuutarhat ja helppohoitoiset ratkaisut. Luomme päivittäisessä työssämme pieniä paloja paratiiseja ympäri pääkaupunkiseutua. Rakastamme innostua uusista ideoista ja projekteista, kun saamme toteuttaa sekä seurata kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kasvua uuden pihan valmistumisen myötä. Yksittäisenkin kukkapenkin kunnostus nostaa pihan arvoa ja saat nauttia sen tuomista eduista vuodesta toiseen.

Viherrakennuksen asiakkaana sinulla on oma asiakasvastaava, jonka kanssa kommunikoit läpi projektin, tarjouksesta lähtien aina loppukatselmukseen saakka. Asiakasvastaava toimii tiiviissä yhteistyössä viherrakentajiemme kanssa pitäen heitä ajan tasalla mahdollisista muutoksista ja työn etenemisestä.

Viherrakennusryhmämme tekee kaikki pihan työt nopeasti ja ammattitaidolla, sinun toiveidesi mukaisesti. Viherrakennus voidaan aloittaa puutarhakonsultoinnilla tai sinulla voi olla valmis suunnitelma, jonka mukaan etenemme. Kasvit saat tarjouksen perusteella kauttamme valmiiksi toimitettuina ja istutettuina kasvuunlähtötakuulla. Jokainen kokonaisuus on erilainen ja viherrakennus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Piharakennus voi olla helppoa ja kivaa!

Pyydä tarjous viherrakennuksesta alla olevalla lomakkeella ja aloitetaan yhdessä unelmasi rakentaminen!

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

Liity PuutarhaDikkariksi!

Jätä sähköpostiosoitteesi ja liityt PuutarhaDikkariksi. Saat sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa jäsenetuja sekä ajankohtaisia vinkkejä ja ideoita puutarhanhoitoon.

1. Kauden erikoisuudet & VIP-etuudet ensimmäisenä

2. Ajankohtaisia vinkkejä ja ohjeita puutarhanhoitoon

3. Kuitit & taimitakuu pysyvät tallessa

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

HUOM!

Tuotteiden noudot alkaen 8.4. Ilmoitamme tekstiviestillä saapuneesta tuotteesta.