Ajankohtaista

Ajankohtaista

Yleisimmät joulukukat

JOULUTÄHTIJoulutähti tarvitsee runsaasti valoa ja tasaista kosteutta, mutta ei siedä seisovaa vettä. Joulutähti on erittäin kestävä kukka mutta vedossa se tiputtaa helposti lehtensä joten sijoita kasvi mieluummin huoneen keskelle kuin vetoisalle ikkunalle. Kylmyys on myös pahasta, joulutähti ei kestä alle 10 asteen lämpötiloja. Kukinnan jälkeen joulutähti menestyy hyvin viherkasvina. Ei suositella syötäväksi, mutta ei ole myrkyllinenkään, maitiaisneste saattaa ärsyttää herkimpiä. ATSALEA Atsalea tarvitsee runsaasti valoa ja vettä eikä kärsi kylmästä vaan viihtyy paremmin ja kukkii sitä pidempään, mitä viileämpi huoneilma on. Kastele atsalea upottamalla ruukku esim. vesiämpäriin 2-3 kertaa viikossa muutamaksi minuutiksi. Sopii yleensä myös allergikoille. AMARYLLIS Amaryllis viihtyy huoneenlämmössä

Lue lisää
Ajankohtaista

Joulu on saapunut myymälöihin

Vaikka marraskuun pimeys koettelee, ovat myymälämme täynnä upeita tunnelmavaloja, toinen toistaan kauniimpia joulukukkia, ideoita ja inspiraatiota. Joulu on saapunut myymälöihin! Suosittelemme tilaamaan kukat ajoissa etukäteen ja noutamaan ne haluamanasi päivänä ennen aattoa. Kun tilaat joulukorin tai kimpun pari viikkoa etukäteen, varmistat erikoisuuksien saatavuuden ja vältät jouluruuhkan.

Lue lisää
espoon keskus kiinni
Ajankohtaista

Espoon keskus on laskeutunut talviunille

Hei rakas viherpeukalo, Espoon keskuksen myymälä on suljettu tältä kaudelta. Kiitos teille hyvät asiakkaat ihanista kesäisistä muistoista kasvien, tuoksujen ja tunnelman parissa! Toivottavasti näemme ensi keväänä, kun avaamme jälleen säiden salliessa maalis-huhtikuussa 2024! Terveisin, PuutarhaNikkarit, Espoon keskus Espoonlahti ja Herttoniemi palvelevat teitä arkisin 9-19, lauantaisin 9-16 ja sunnuntaisin 10-16.

Lue lisää
Ajankohtaista

Taimipiha tyhjennetään nyt – alennukset jopa -80%!

Vielä ehdit istuttaa! Vielä on aikaa istuttaa – nimittäin niin kauan kun maa on muokattavissa ja saat kaivettua kuopan maahan. Nyt tehdään mahtavia löytöjä pikkurahalla!  Tällä viikolla sää näyttää viilenevän selkeästi ja tuo mukanaan myös yöpakkasia. Maa tulee kuitenkin pysymään sulana vielä jonkin aikaa, joten puutarhaan voi vielä hyvin suunnitella uusia istutuksia. Katso tuoteryhmien alennukset alta. Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä 30.10.2023 asti tai niin kauan kun taimia riittää. Myymälöissä saattaa näiden lisäksi olla omia erätarjouksia, esimerkiksi tietyt luumu- ja kirsikkapuut -75 % normaalihinnoista. 

Lue lisää
Ajankohtaista

Talvivalkosipulit ovat saapuneet myymälöihin

Talvivalkosipulit ovat lajikkeita, jotka istutetaan syksyllä. Lajikkeet ovat suurempia ja voimakkaamman makuisia kuin tavalliset valkosipulit. Parhaillaan niissä on jopa yli 15 kynttä! Istuta lokakuussa kun maa on jo viilentynyt. Pyydä tarkemmat istutusohjeet myymälästä. Lajikkeet Sprint Aikainen, keskikokoinen, vaaleanlila sipuli, jossa tasakokoiset kynnet. Tekee aikaisin kukkavarren. Messidrome Kaunis valkoinen lajike, jossa on helposti letitettävät varret. Sabagold Suurikokoinen, satoisa valkosipuli, jolla on kaunis vaalean lila väritys. Germidour Aikainen ja suurikokoinen lajike, jolla on voimakkaan lila väritys. Hyvin kaunis sipuli jossa on letitettävä varsi. Aulxito Todella aikainen lajike, jonka voi nostaa jo heinäkuussa. Suuri,valkoinen lajike, jolla tulee parhaillaan yli 12 kynttä! ThermidromeAikainen, suurikokoinen ja todella satoisa lajike, jolla

Lue lisää
triumph-dynasty
Ajankohtaista

Inspiroidu kukkasipuleista

“Yksi kukka keväällä vastaa kokonaista kukkaniittyä kesällä” Kevään ensimmäisen kukan puhkeaminen on pieni ihme; sitä odotetaan ja kaivataan ja se saa usein osakseen eniten huomioita. Jokaisessa puutarhassa on sopiva kasvupaikka sipulikukille. Niin pientä pihaa ei olekaan, etteikö sinne saisi mahtumaan muutamaa sipulia. Sipulikasvit kukkivat ennen monia muita kasveja ja lakastuvat vähitellen antaen tilaa myöhemmin tuleville taimille. Monet sipulikukat säilyvät hyvin talven yli ja heräävät taas elämään, kun uusi kevät tulee. On tulppaaneita tulvillaan… Taianomaiset tulppaanit tuovat väriä kevääseen! Jokainen löytää tulppaaneista varmasti suosikkinsa, sillä värejä, muotoja ja kokoja on valtavasti. Kun valitset eri aikaan kukkivia lajikkeita, saat parhaimmillaan nauttia kukkaloistosta

Lue lisää
Ajankohtaista

Puutarhajoogaa myymälöissä 7.5.2023

Puujuhlan yhteydessä rentoudutaan ohjatussa n. 45 min kestävässä puutarhajoogassa. Joogan tulee pitämään ihanan innostava ja taitava Terhi SUHKilta. Terhi on naisten terveyteen ja hyvinvointiin erikoistunut fysioterapeutti, seksuaalineuvoja, Somatic Pilates -ohjaaja ja Heartful Yoga opettaja (RYT 200). Tunnin jälkeen rauhoitumme vielä myymälässä teekupposen äärellä. Missä ja milloin?7.5.2023 sunnuntaina Kenelle tapahtuma sopii?Jooga tehdään seisten ja sopii hyvin niin aloittelijoille kuin jo kokemusta kartuttaneille. Mitä osallistuminen maksaa?Tapahtuma on täysin ilmainen ja siihen tulee ilmoittautua ennakkoon. Mitä tarvitsen mukaan?Mukaan kannattaa varata oma vesipullo ja hyvät kengät. Koska tunti pidetään seisten, et välttämättä tarvitse edes mattoa. Miten ilmoittaudun?Ilmoittaudu mukaan myymälässä tai sähköpostilla osoitteeseen info@puutarhanikkarit.fi. Paikat täytetään

Lue lisää

Taimipihan avajaiset

Tervetuloa avaamaan kevätkausi kanssamme! Avaamme kevätkauden tulevana viikonloppuna  15.-16.4.2023 mahtavien tarjousten sekä mielenkiintoisten uutuuksien saattelemana! Taimipihojen valikoima parhaimmillaan ja löydöt monivuotisista kasveista tehdään nyt! Alla löydät osan koko viikonlopun tarjouksista. Sen lisäksi varhaiskevään tarjouslehden hinnat ovat voimassa kaikissa myymälöissä. Laaja valikoima perennoja saapuu myymälöihin lauantaina. Löydät koko viikonlopun ajan myymälöistä loistavia tarjouksia ja vinkkejä puutarhan kevätkunnostukseen! Taimipihan avajaisjuhlaa vietetään kaikissa myymälöissämme! Tartu tarjouksiin ja aloita keväiset puutarhatyöt aurinkoisessa säässä jo viikonloppuna. Jos maa on vielä jäässä, kastele taimia säännöllisesti kotona ennen istutusta. Palvelemme laajennetuin aukioloajoin kaikissa myymälöissämme! arkisin 9-20lauantaisin 9-18sunnuntaisin 10-18 Tervetuloa avaamaan kevätkausi kanssamme! Tuotteet tulee ostaa ja maksaa viikonlopun aikana. Tarjoukset voimassa vain

Lue lisää
Ei enempää artikkeleita

Tarjoyspyyntölomake

Onko pihaprojekti alkamassa ja haluaisit isomman erän kasveja?

Usein pihaprojekteissa kasveja tarvitaan kerralla useita kappaleita. Meillä on erinomaiset ja pitkät suhteet niin kotimaisiin- kuin eurooppalaisiinkin viljelijöihin, joilta saat laadukkaat sekä kestävät taimet pihallesi. Kaikki tarjouspyyntöjen kautta tulleet kasvit sisältävät kasvuunlähtötakuun.
Pyydä rohkeasti tarjous isommalle erälle kasveja joko kotiinkuljetuksella tai suoraan noudettuna myymälästä. Tuotteita voi hakea projektin edetessä (istuttamisen tahdissa) tai ne voi noutaa isona eränä kerralla. Tarjouspyynnön hyväksyttyäsi hintatiedot löytyvät suoraan myymälästä nimelläsi tai ne toimitetaan pihallesi sovittuna ajankohtana. Tarkemmat toimitusehdot ja aikataulu sovitaan tarjouksen yhteydessä.

Meidän kauttamme saat upeat kesä- ja kausikukat, hyötykasvit, puut, pensaat, perennat, havut ja kukkasipulit koristamaan puutarhaasi.

”Kun haluat nostaa jalkasi ylös ja katsoa pihasi valmistumista”

Me teemme sen puolestasi – toteutamme persoonallisen ja toiveittesi mukaisen pihan: kukkamaat, nurmikot, vesiaiheet, keittiöpuutarhat ja helppohoitoiset ratkaisut. Luomme päivittäisessä työssämme pieniä paloja paratiiseja ympäri pääkaupunkiseutua. Rakastamme innostua uusista ideoista ja projekteista, kun saamme toteuttaa sekä seurata kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kasvua uuden pihan valmistumisen myötä. Yksittäisenkin kukkapenkin kunnostus nostaa pihan arvoa ja saat nauttia sen tuomista eduista vuodesta toiseen.

Viherrakennuksen asiakkaana sinulla on oma asiakasvastaava, jonka kanssa kommunikoit läpi projektin, tarjouksesta lähtien aina loppukatselmukseen saakka. Asiakasvastaava toimii tiiviissä yhteistyössä viherrakentajiemme kanssa pitäen heitä ajan tasalla mahdollisista muutoksista ja työn etenemisestä.

Viherrakennusryhmämme tekee kaikki pihan työt nopeasti ja ammattitaidolla, sinun toiveidesi mukaisesti. Viherrakennus voidaan aloittaa puutarhakonsultoinnilla tai sinulla voi olla valmis suunnitelma, jonka mukaan etenemme. Kasvit saat tarjouksen perusteella kauttamme valmiiksi toimitettuina ja istutettuina kasvuunlähtötakuulla. Jokainen kokonaisuus on erilainen ja viherrakennus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Piharakennus voi olla helppoa ja kivaa!

Pyydä tarjous viherrakennuksesta alla olevalla lomakkeella ja aloitetaan yhdessä unelmasi rakentaminen!

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

Liity PuutarhaDikkariksi!

Jätä sähköpostiosoitteesi ja liityt PuutarhaDikkariksi. Saat sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa jäsenetuja sekä ajankohtaisia vinkkejä ja ideoita puutarhanhoitoon.

1. Kauden erikoisuudet & VIP-etuudet ensimmäisenä

2. Ajankohtaisia vinkkejä ja ohjeita puutarhanhoitoon

3. Kuitit & taimitakuu pysyvät tallessa

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

HUOM!

Tuotteiden noudot alkaen 8.4. Ilmoitamme tekstiviestillä saapuneesta tuotteesta.