Ajankohtaista

Ajankohtaista

Puutarhajoogaa myymälöissä 7.5.2023

Puujuhlan yhteydessä rentoudutaan ohjatussa n. 45 min kestävässä puutarhajoogassa. Joogan tulee pitämään ihanan innostava ja taitava Terhi SUHKilta. Terhi on naisten terveyteen ja hyvinvointiin erikoistunut fysioterapeutti, seksuaalineuvoja, Somatic Pilates -ohjaaja ja Heartful Yoga opettaja (RYT 200). Tunnin jälkeen rauhoitumme vielä myymälässä teekupposen äärellä. Missä ja milloin?7.5.2023 sunnuntaina Kenelle tapahtuma sopii?Jooga tehdään seisten ja sopii hyvin niin aloittelijoille kuin jo kokemusta kartuttaneille. Mitä osallistuminen maksaa?Tapahtuma on täysin ilmainen ja siihen tulee ilmoittautua ennakkoon. Mitä tarvitsen mukaan?Mukaan kannattaa varata oma vesipullo ja hyvät kengät. Koska tunti pidetään seisten, et välttämättä tarvitse edes mattoa. Miten ilmoittaudun?Ilmoittaudu mukaan myymälässä tai sähköpostilla osoitteeseen info@puutarhanikkarit.fi. Paikat täytetään

Lue lisää

Taimipihan avajaiset

Tervetuloa avaamaan kevätkausi kanssamme! Avaamme kevätkauden tulevana viikonloppuna  15.-16.4.2023 mahtavien tarjousten sekä mielenkiintoisten uutuuksien saattelemana! Taimipihojen valikoima parhaimmillaan ja löydöt monivuotisista kasveista tehdään nyt! Alla löydät osan koko viikonlopun tarjouksista. Sen lisäksi varhaiskevään tarjouslehden hinnat ovat voimassa kaikissa myymälöissä. Laaja valikoima perennoja saapuu myymälöihin lauantaina. Löydät koko viikonlopun ajan myymälöistä loistavia tarjouksia ja vinkkejä puutarhan kevätkunnostukseen! Taimipihan avajaisjuhlaa vietetään kaikissa myymälöissämme! Tartu tarjouksiin ja aloita keväiset puutarhatyöt aurinkoisessa säässä jo viikonloppuna. Jos maa on vielä jäässä, kastele taimia säännöllisesti kotona ennen istutusta. Palvelemme laajennetuin aukioloajoin kaikissa myymälöissämme! arkisin 9-20lauantaisin 9-18sunnuntaisin 10-18 Tervetuloa avaamaan kevätkausi kanssamme! Tuotteet tulee ostaa ja maksaa viikonlopun aikana. Tarjoukset voimassa vain

Lue lisää

Lasten pääsiäinen

Lasten pääsiäinen huipentuu PuutarhaNikkareilla! Lauantaina ja sunnuntaina kaikissa myymälöissä Viikonloppuna (la-su) 8.-9.4.2023 kaikissa myymälöissämme on kaikille avoin ja ilmainen lasten pääsiäistapahtuma. Lauantaina myymälät palvelevat klo. 9-16 ja sunnuntaina klo. 10-16. Aktiviteetit ovat maksuttomia ja käynnissä koko päivän myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Max. 1 aarrejahti sekä kylvö/lapsi. Lapset ovat koko ajan huoltajien vastuulla. Tervetuloa fiilistelemään pääsiäistä ja etenkin kevättä koko perheen voimin! Espoonlahti – Espoon keskus – Herttoniemi

Lue lisää

Pääsiäisen kimppukurssi Herttoniemessä 6.4.

Täydellinen aloitus pääsiäiseen! Hemmottele itseäsi ja hyvää ystävää tai puolisoa hauskalla kimppukurssilla! Kurssilla sidotaan kaunis pastellisävyinen, pääsiäisteemainen kimppu sesongin kukista. Osallistu ja osta paikkasi kurssille täältä. Kurssi sopii hyvin myös aloittelijoille. Hinta sisältää kaiken tarvittavan kukista opetukseen ja saat tekemäsi kimpun mukaan kotiin. Kesto n. 1 – 2 h. Saavuthan myymälään 5-10 min ennen kurssin alkua, jotta pääsemme aloittamaan ajoissa. Jos haluat käyttää arvokkaampia kukkia tai tehdä isomman kimpun kuin floristimme on suunnitellut, laskutamme vain ylimääräisestä materiaalista normaalin hinnaston mukaisesti. Valitse toimitustavaksi nouto myymälästä. Max. 10 hlö / kurssi.

Lue lisää
Ajankohtaista

Näin hoidat tuija-aitaasi

Näin hoidat tuija-aitaasi, jotta saat siitä kauniin ja näkösuojaa tuovan ikivihreän koristeen. Alla on myös kerrottu kartio- ja timanttituijan eroista, jotta voit vertailla kumpi sopii paremmin tarpeisiisi. Kartiotuija eli tuija ‘Brabant’ on paras valinta näkösuojaa antavaksi aidaksi. Se kasvaa nopeasti, jopa 30-50 cm vuodessa ja kestää hyvin leikkausta. Kun halutaan aita, pienempiä kokoja kannattaa istuttaa puolen metrin välein. Isommissa havuissa istutusväli on n. 80 cm. Ilman leikkausta kartiotuija kasvaa viidestä seitsemään metriä korkeutta. Kun leikkaat ja hoidat tuijaa, se kasvaa tiheämmäksi tuuheammin ja kauniimmin. Timanttituija eli tuija ‘Smaragd’ on usein käytetty yksittäisenä koristeena pihoilla – nykyään kyllä yhä useammin myös

Lue lisää
puutarhanikkarit espoon keskus
Ajankohtaista

Espoon keskus avataan perjantaina 24.3.

Espoon keskus avataan perjantaina 24.3. klo. 10 Espoon keskuksen myymälä avataan perjantaina 24.3. täynnä toinen toistaan kauniimpia kevätkukkia, viherkasveja ja siemeniä. Palvelemme toistaiseksi: Arkisin 10-18 Lauantaisin 9-16 Sunnuntaisin 12-16 Tervetuloa!

Lue lisää
Ajankohtaista

Näin saat tulppaanit kestämään maljakossa

Näin saat tulppaanit kestämään maljakossa: Osta aina tuoreita kukkia. Tuoreiden tulppaaneiden varret ovat napakat, lehdet terveen vihreät ja nupuissa näkyy selvästi lajikkeelle tyypillinen väri. Vältä ostamasta tulppaaneita, joissa väri ei ole näkyvissä, sillä saattaa olla etteivät ne avaudu kunnolla. Tulppaanien yksi säilytystapa on ns. kuivasäilytys. Ennen maljakkoon asettamista avaa vain paketin tyvi ja viillä varsista terävällä veitsellä suora imupinta. Laita paketti kylmään veteen noin puoleksi tunniksi, jolloin tulppaani saa nestejännityksensä takaisin. Jos tulppaanit on jo kaupassa säilytetty vedessä, kukat ovat valmiit maljakkoon aseteltaviksi. Laita vettä maljakkoon vain vähän – liika vesi saa tulppaanin varret venymään nopeasti. Huolehdi kuitenkin ettei vesi

Lue lisää
Ajankohtaista

Tammikuun puutarhakalenteri

Tammikuun puutarhakalenteri on pitkälti fiilistelyn ja tulevan kauden suunnittelun aikaa! Sanomme aina, että puutarhan rakentamisessa ja hoidossa haaveilu on puoli ruokaa. Ota siis kuppi kuumaa, istahda sohvalle ja kaiva siemen- tai taimikuvastot esille! Kylvä ensimmäiset siemenetInnokkaimmat puutarhurit laittavat tammikuussa ensimmäiset siemenet itämään. Voit alkaa esikasvattamaan sisällä jo esimerkiksi paprikoita, chilejä, mansikoita, pelargoneja ja jättiverbenaa. Siemenet ja kuvastot ovat saapuneet Herttoniemen myymälään! Meiltä saat kaiken taimien kasvatukseen liittyvän aina erilaisista kasvualustoista pieniin kasvihuoneisiin saakka. Meillä saat myös aina vinkit, joilla onnistut! Suojaa nuoret havut ja alppiruusutEtenkin tuijat, aurinkoisella paikalla olevat kartiovalkokuuset ja alppiruusut kannattaa suojata varjostusverkolla ensimmäisten talvien ajan. Varjostusverkot voi

Lue lisää
Ei enempää artikkeleita

Tarjoyspyyntölomake

Onko pihaprojekti alkamassa ja haluaisit isomman erän kasveja?

Usein pihaprojekteissa kasveja tarvitaan kerralla useita kappaleita. Meillä on erinomaiset ja pitkät suhteet niin kotimaisiin- kuin eurooppalaisiinkin viljelijöihin, joilta saat laadukkaat sekä kestävät taimet pihallesi. Kaikki tarjouspyyntöjen kautta tulleet kasvit sisältävät kasvuunlähtötakuun.
Pyydä rohkeasti tarjous isommalle erälle kasveja joko kotiinkuljetuksella tai suoraan noudettuna myymälästä. Tuotteita voi hakea projektin edetessä (istuttamisen tahdissa) tai ne voi noutaa isona eränä kerralla. Tarjouspyynnön hyväksyttyäsi hintatiedot löytyvät suoraan myymälästä nimelläsi tai ne toimitetaan pihallesi sovittuna ajankohtana. Tarkemmat toimitusehdot ja aikataulu sovitaan tarjouksen yhteydessä.

Meidän kauttamme saat upeat kesä- ja kausikukat, hyötykasvit, puut, pensaat, perennat, havut ja kukkasipulit koristamaan puutarhaasi.

”Kun haluat nostaa jalkasi ylös ja katsoa pihasi valmistumista”

Me teemme sen puolestasi – toteutamme persoonallisen ja toiveittesi mukaisen pihan: kukkamaat, nurmikot, vesiaiheet, keittiöpuutarhat ja helppohoitoiset ratkaisut. Luomme päivittäisessä työssämme pieniä paloja paratiiseja ympäri pääkaupunkiseutua. Rakastamme innostua uusista ideoista ja projekteista, kun saamme toteuttaa sekä seurata kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kasvua uuden pihan valmistumisen myötä. Yksittäisenkin kukkapenkin kunnostus nostaa pihan arvoa ja saat nauttia sen tuomista eduista vuodesta toiseen.

Viherrakennuksen asiakkaana sinulla on oma asiakasvastaava, jonka kanssa kommunikoit läpi projektin, tarjouksesta lähtien aina loppukatselmukseen saakka. Asiakasvastaava toimii tiiviissä yhteistyössä viherrakentajiemme kanssa pitäen heitä ajan tasalla mahdollisista muutoksista ja työn etenemisestä.

Viherrakennusryhmämme tekee kaikki pihan työt nopeasti ja ammattitaidolla, sinun toiveidesi mukaisesti. Viherrakennus voidaan aloittaa puutarhakonsultoinnilla tai sinulla voi olla valmis suunnitelma, jonka mukaan etenemme. Kasvit saat tarjouksen perusteella kauttamme valmiiksi toimitettuina ja istutettuina kasvuunlähtötakuulla. Jokainen kokonaisuus on erilainen ja viherrakennus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Piharakennus voi olla helppoa ja kivaa!

Pyydä tarjous viherrakennuksesta alla olevalla lomakkeella ja aloitetaan yhdessä unelmasi rakentaminen!

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

Liity PuutarhaDikkariksi!

Jätä sähköpostiosoitteesi ja liityt PuutarhaDikkariksi. Saat sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa jäsenetuja sekä ajankohtaisia vinkkejä ja ideoita puutarhanhoitoon.

1. Kauden erikoisuudet & VIP-etuudet ensimmäisenä

2. Ajankohtaisia vinkkejä ja ohjeita puutarhanhoitoon

3. Kuitit & taimitakuu pysyvät tallessa

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

HUOM!

Tuotteiden noudot alkaen 8.4. Ilmoitamme tekstiviestillä saapuneesta tuotteesta.