Takuuehdot

Takuuehdot

Takuun piiriin kuuluvat monivuotiset pensaat, puut ja köynnökset. Joiden menestymisvyöhyke on I-VII.

Myönnämme takuun:

1) 1.4.-15.8. ostetuille kasveille saman vuoden lokakuun 15. päivään asti.

2) 16.8.-31.11. ostetuille kasveille seuraavan vuoden kesäkuun ensimmäiseen päivään asti.

Mikäli kasvi on istutettu yleisesti tiedossa olevalle menestymisvyöhykkeellensä (tieto kasvin menestymisvyöhykkeestä on saatavilla mm. myymälässämme ja Puutarhaliiton Internet sivuilla os.>>http://www.puutarhaliitto.fi/taimistoviljelijat

Tätä aremmille tai ruukkuun istutetuille kasveille ei ole talven yli takuuta.

Talvenylitakuu ei koske jalo- ja köynnösruusuja eikä Rhododendron ja Clematis sukuja eikä viherympäristöliiton taimitakuuehtojen pois sulkevia kasveja.

Huomioi kuitenkin, että syyskauden mahdollisten alennusmyyntien aikana takuu annetaan vain normaalihintaisille kasveille. Halutessaan asiakas saa talven yli takuun myös alennusmyynnissä olevalle valikoimalle maksamalla niistä täyden hinnan.

Jotta takuu olisi voimassa:

• Istutus ja hoito-ohjeita on noudatettava.• Kasvien olosuhdevaatimuksia on noudatettava mahdollisimman hyvin.• Takuuta ei anneta kasveille, jotka istutetaan ruukkuihin, laatikoihin tms. paikkoihin, tai jätetään istuttamatta. • Takuu ei kata kuljetuksen aikana, väärän hoidon, kastelun tai lannoituksen, lumen, jyrsijöiden tai tuholaisten aiheuttamia vahinkoja.

Jos olet noudattanut annettuja istutus- ja hoito-ohjeita, ja taimi on kuitenkin kuollut ota aina ensin yhteys myymäläämme ja palauta pyydettäessä kuollut taimi kokonaisena juuripaakkuineen sekä ostokuitti osoituksena takuun voimassaolosta. Saat tilalle uuden taimen maksutta.

Säilytä ostokuitti todisteeksi takuun voimassaolosta. Toivomme että soitat aina ensin meille jos ongelmia ilmenee.