Search
Close this search box.

Kanta-asiakasehdot

 • PuutarhaDikkari on kanta-asiakasohjelma PuutarhaNikkareille.
 • Tämä on kanta-asiakasohjelma, jossa voit ansaita bonuspisteitä, saada etuja ja kanta-asiakastarjouksia.
 • Rekisteröitymisen yhteydessä sinun on aktiivisesti ilmaistava suostumuksesi liittyä jäseneksi.
 • PuutarhaDikkarina suostut siihen, että PuutarhaNikkarit Oy voi tallentaa, käsitellä ja käyttää tietoja sinusta bonusten ansaitsemisen perusteena, sopiviin sisällön ja ylennysten, jäsenkampanjoihin ja etuohjelmaan liittyviin tietoihin.
 • PuutarhaDikkareihin rekisteröityminen ja jäsenyys ovat täysin ilmaisia.
 • Jäsenenä suostut siihen, että PuutarhaNikkarit Oy voi lähettää sinulle alennuskuponkeja, erikoistarjouksia ja tärkeää tietoa sähköpostilla ja/tai tekstiviesitellä oman valintasi mukaan. Tekstiviestejä voidaan lähettää vain matkapuhelinnumeroihin Suomen matkapuhelinverkossa.
 • Jäseneksi liittyminen edellyttää vähintään 16 vuoden ikää ja asuinpaikkaa Suomessa.
 • PuutarhaDikkarit -kanta-asiakkaana suostut siihen, että PuutarhaNikkarit kerää ostostietojasi bonuksia ja muita jäsenetuja varten.
 • Jäsenyys on linkitetty sähköpostiisi, joka toimii myös asiakastunnisteena.
 • Voit lopettaa jäsenyytesi PuutarhaDikkarina milloin vain. Voit tehdä sen sähköpostitse asiakaspalvelustamme osoitteessa toimisto@puutarhanikkarit.fi. Pakollista jäsenyysaikaa ei ole. Jäsenyytesi päätyttyä sinulla on 30 päivää aikaa käyttää bonuspisteesi. Tämän jälkeen kaikki henkilötietosi ja kerääntyneet bonuksesi/pisteesi ja alennuskuponkisi poistetaan. Väärinkäytöstapauksissa PuutarhaNikkarit Oy pidättää oikeuden poiketa näistä säännöistä.
 • Jäsenten on ilmoitettava yhteystiedoissaan (esim. nimi, osoite, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite) tapahtuvat muutokset.
 • PuutarhaNikkarit Oy saattaa muuttaa PuutarhaDikkareiden jäsenehtoja. Muutoksista, niiden syistä ja voimaantulosta ilmoitetaan vähintään 7 päivää etukäteen.
 • Sopimus on voimassa niin kauan, kunnes jokin osapuoli irtisanoo sen. Jos et ole tehnyt ostoksia, sinulla ei ole voimassa olevia etuseteleitä tai et ole ollut muuten vuorovaikutuksessa kanssamme 24 kuukauden kuluessa, päätämme jäsenyytesi ja poistamme henkilötietosi, ellei meillä ole lakisääteistä velvoitetta niiden säilyttämiseen, ks. GDPR, artikla 17. Ilmoitamme sinulle 3 viikkoa ennen jäsenyytesi päättymistä.
 • Jos PuutarhaNikkarit ei pysty selvittämään neuvottelemalla jäsenehtoihin liittyviä kiistoja kanssasi, sinulla on kuluttajana oikeus viedä asia kuluttajariitalautakuntaan (https://www.kuluttajariita.fi/fi/) tai käyttää EU:n kuluttajille tarkoitettua verkkovälitteistä riidanratkaisupalvelua: (https://webgate.ec.europa.eu/odr)

Bonukset:

 • Kaikki Suomessa tehdyt ostokset (myös verkko-ostokset) kartuttavat bonuksia lahjakortteja lukuun ottamatta.
 • Bonukset kertyvät asiakkaan tekemän ostossumman perusteella niin, että 100 eurolla ansaitsee yhden (1) bonuspisteen.
 • Bonusten kirjaamista varten asiakkaan on ilmoitettava jäsennumero tai sähköpostiosoite liikkeen kassalla. Verkko-ostoksia varten asiakkaan on kirjauduttava sisään verkkokauppaan.
 • Bonuspisteitä ei voi kartuttaa jälkikäteen.
 • Voit kerätä bonuspisteitä koko jäsenyytesi ajan.
 • 100 eurosta kertyy yksi (1) bonuspiste. Voit käyttää bonuspisteesi missä tahansa liikkeessä Suomessa, myös verkkokaupassa.
 • Bonuspisteet ovat voimassa 24 kuukautta.
 • Bonuspisteitä ei voi muuttaa rahaksi.
 • Bonus- ja ostotietoja päivitetään koko ajan.
 • Jos palautat ostamiasi tuotteita, bonuspisteesi vähennetään palautettavasta summasta.

Jäsentarjous

 • Alennuskuponkeja voi käyttää vain normaalihintaisten tuotteiden ostamiseen eikä niitä voida yhdistää muihin tarjouksiin.
 • Arvokupongit saattavat olla prosentuaalisia tai euromääräisiä.
 • Kuponkien voimassaoloaika voi vaihdella.
 • Yhtä alennuskuponkia voi käyttää vain kerran.
 • Alennuskuponkia ei voi vaihtaa rahaksi eikä jäljelle jäävää summaa hyvitetä.

Ylivoimainen Este

Mikäli emme jossakin tilanteessa pystyisi täyttämään velvoitteitamme, jotka liittyvät bonusten peruuttamiseen tai tuotteiden/palvelujen ostamiseen ja joita tavarakaupassa normaalisti pidetään ylivoimaisena esteenä, ao. osapuolen velvollisuudet eivät ole voimassa ylivoimaisen tilanteen aikana.

Tarjoyspyyntölomake

Onko pihaprojekti alkamassa ja haluaisit isomman erän kasveja?

Usein pihaprojekteissa kasveja tarvitaan kerralla useita kappaleita. Meillä on erinomaiset ja pitkät suhteet niin kotimaisiin- kuin eurooppalaisiinkin viljelijöihin, joilta saat laadukkaat sekä kestävät taimet pihallesi. Kaikki tarjouspyyntöjen kautta tulleet kasvit sisältävät kasvuunlähtötakuun.
Pyydä rohkeasti tarjous isommalle erälle kasveja joko kotiinkuljetuksella tai suoraan noudettuna myymälästä. Tuotteita voi hakea projektin edetessä (istuttamisen tahdissa) tai ne voi noutaa isona eränä kerralla. Tarjouspyynnön hyväksyttyäsi hintatiedot löytyvät suoraan myymälästä nimelläsi tai ne toimitetaan pihallesi sovittuna ajankohtana. Tarkemmat toimitusehdot ja aikataulu sovitaan tarjouksen yhteydessä.

Meidän kauttamme saat upeat kesä- ja kausikukat, hyötykasvit, puut, pensaat, perennat, havut ja kukkasipulit koristamaan puutarhaasi.

”Kun haluat nostaa jalkasi ylös ja katsoa pihasi valmistumista”

Me teemme sen puolestasi – toteutamme persoonallisen ja toiveittesi mukaisen pihan: kukkamaat, nurmikot, vesiaiheet, keittiöpuutarhat ja helppohoitoiset ratkaisut. Luomme päivittäisessä työssämme pieniä paloja paratiiseja ympäri pääkaupunkiseutua. Rakastamme innostua uusista ideoista ja projekteista, kun saamme toteuttaa sekä seurata kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kasvua uuden pihan valmistumisen myötä. Yksittäisenkin kukkapenkin kunnostus nostaa pihan arvoa ja saat nauttia sen tuomista eduista vuodesta toiseen.

Viherrakennuksen asiakkaana sinulla on oma asiakasvastaava, jonka kanssa kommunikoit läpi projektin, tarjouksesta lähtien aina loppukatselmukseen saakka. Asiakasvastaava toimii tiiviissä yhteistyössä viherrakentajiemme kanssa pitäen heitä ajan tasalla mahdollisista muutoksista ja työn etenemisestä.

Viherrakennusryhmämme tekee kaikki pihan työt nopeasti ja ammattitaidolla, sinun toiveidesi mukaisesti. Viherrakennus voidaan aloittaa puutarhakonsultoinnilla tai sinulla voi olla valmis suunnitelma, jonka mukaan etenemme. Kasvit saat tarjouksen perusteella kauttamme valmiiksi toimitettuina ja istutettuina kasvuunlähtötakuulla. Jokainen kokonaisuus on erilainen ja viherrakennus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Piharakennus voi olla helppoa ja kivaa!

Pyydä tarjous viherrakennuksesta alla olevalla lomakkeella ja aloitetaan yhdessä unelmasi rakentaminen!

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

Liity PuutarhaDikkariksi!

Jätä sähköpostiosoitteesi ja liityt PuutarhaDikkariksi. Saat sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa jäsenetuja sekä ajankohtaisia vinkkejä ja ideoita puutarhanhoitoon.

1. Kauden erikoisuudet & VIP-etuudet ensimmäisenä

2. Ajankohtaisia vinkkejä ja ohjeita puutarhanhoitoon

3. Kuitit & taimitakuu pysyvät tallessa

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

HUOM!

Tuotteiden noudot alkaen 8.4. Ilmoitamme tekstiviestillä saapuneesta tuotteesta.