Search
Close this search box.

Hae meille töihin – kassatyöntekijä ja kastelija

Sinä innokas ja nopeasti oppiva henkilö – haluamme juuri sinut!

PuutarhaNikkarit on yli 40 vuotta pääkaupunkiseudulla toiminut perheyritys. Meillä on kolme monipuolista puutarhamyymälää, kaksi Espoossa ja yksi Helsingissä. Olemme yritys täynnä ideoita ja innovatiivisuutta tarjoten asiakkaillemme upeaa palvelua sekä ammattitaitoa. Meillä on huikea työporukka ja ihanat asiakkaat!

Etsimme kaudelle 2024 kassatyöntekijöitä kolmeen myymäläämme. Kassamyyjänä olet tärkeä osa yritystämme ja varmistat omalla iloisuudellasi, että asiakkaidemme myymäläkokemus ylittää odotukset jokaisella käyntikerralla. Työhösi kuuluvat mm. asiakaspalvelu, kassatyöskentely, tuotteiden hyllytys ja hinnoittelu sekä myymälän viihtyvyydestä huolehtiminen. Mahdollisuus myös myymälöiden aukioloaikojen ulkopuolella tapahtuvaan kasteluun, jolloin pääset töistä aikaisin nauttimaan kevätpäivistä.

Työpäivät keväällä ovat toisinaan hyvinkin hektisiä ja toivomme, että sinulla on kyky selvitä yllättävistäkin tilanteista priorisoiden työtehtäviä. Työ vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa. Kokemus kaupanalalta tai puutarhamyymälöistä katsotaan eduksi, mutta perehdytämme sinut huolella tehtäviisi ja apunasi on vankka ammattilaisten joukko.

Tarjoamme työpaikkoja kolmeen eri myymälään:
Herttoniemi / Abraham Wetterintie 3 00810 Helsinki
Espoonlahti / Espoonlahdenranta 5 02320 Espoo
Espoon keskus / Viskaalinkuja 3 02770 Espoo

Työt alkavat huhtikuussa ja jatkuvat kesä-heinäkuulle. Työvuorot sijoittuvat sekä arkeen että viikonloppuihin. Haemme myös osa-aikaisia työntekijöitä iltoihin ja viikonloppuihin. 

Tartu tilaisuuteen työskennellä kotimaisessa perheyrityksessä ja lähetä hakemus palkkatoiveineen 31.12.2023 mennessä sähköpostilla janni.nikkari@puutarhanikkarit.fi. Mainitsethan hakemuksessa mikä myymälä olisi ensisijainen toiveesi. 

Lisätietoja tehtävistä antaa Janni Nikkari-Puhakka 0400 585544. Katso myös muut avoimet paikkamme täältä.

Muita artikkeleita:

Ajankohtaista

Kevätmarkkinat myymälöissä 19.-21.4.

Uusi puutarhakausi ponkaistaan rytinällä käyntiin PuutarhaNikkareiden hurmaavilla kevätmarkkinoilla! Myymälät ovat viikonlopun ajan täynnä huimia tarjouksia, kiinnostavia uutuuksia sekä laadukkaita erikoisuuksia. Katso kaikki tarjoukset sekä ohjelma alta.

Lue lisää
Ajankohtaista

Alkukevään tarjoukset ja kauniit kevätkukat

Suloiset kevätkukat eivät pienistä pakkasista pelästy! Esikot, helmililjat, kirjopikarililjat, hyasintit ja bellikset ovat monivuotisia, joten ne kannattaa istuttaa maahan kukinnan hiivuttua. Näiden hurmureiden lisäksi löydät

Lue lisää
Ajankohtaista

Tuijien ennakkomyynti

Tuijien ennakkomyynti on nyt alkanut! Tilaa nyt ja varmista saatavuus erittäin hyvälaatuisiin, ekstra-luokan taimiin, joille myönnämme kasvuunlähtötakuun. Tarjoushinnat ovat voimassa niin kauan kun tuijien myytävää

Lue lisää
Ajankohtaista

Kevätmarkkinat 19.-21.4.

Kevät potkaistaan virallisesti käyntiin PuutarhaNikkareiden kevätmarkkinoilla! 19.-21.4.2024 ensimmäiset taimikuormat on jo purettu, pöydät ovat täynnä toinen toistaan kauniimpia kukkia ja on aika juhlistaa kevättä! Kevätmarkkinoillamme

Lue lisää

Tarjoyspyyntölomake

Onko pihaprojekti alkamassa ja haluaisit isomman erän kasveja?

Usein pihaprojekteissa kasveja tarvitaan kerralla useita kappaleita. Meillä on erinomaiset ja pitkät suhteet niin kotimaisiin- kuin eurooppalaisiinkin viljelijöihin, joilta saat laadukkaat sekä kestävät taimet pihallesi. Kaikki tarjouspyyntöjen kautta tulleet kasvit sisältävät kasvuunlähtötakuun.
Pyydä rohkeasti tarjous isommalle erälle kasveja joko kotiinkuljetuksella tai suoraan noudettuna myymälästä. Tuotteita voi hakea projektin edetessä (istuttamisen tahdissa) tai ne voi noutaa isona eränä kerralla. Tarjouspyynnön hyväksyttyäsi hintatiedot löytyvät suoraan myymälästä nimelläsi tai ne toimitetaan pihallesi sovittuna ajankohtana. Tarkemmat toimitusehdot ja aikataulu sovitaan tarjouksen yhteydessä.

Meidän kauttamme saat upeat kesä- ja kausikukat, hyötykasvit, puut, pensaat, perennat, havut ja kukkasipulit koristamaan puutarhaasi.

”Kun haluat nostaa jalkasi ylös ja katsoa pihasi valmistumista”

Me teemme sen puolestasi – toteutamme persoonallisen ja toiveittesi mukaisen pihan: kukkamaat, nurmikot, vesiaiheet, keittiöpuutarhat ja helppohoitoiset ratkaisut. Luomme päivittäisessä työssämme pieniä paloja paratiiseja ympäri pääkaupunkiseutua. Rakastamme innostua uusista ideoista ja projekteista, kun saamme toteuttaa sekä seurata kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kasvua uuden pihan valmistumisen myötä. Yksittäisenkin kukkapenkin kunnostus nostaa pihan arvoa ja saat nauttia sen tuomista eduista vuodesta toiseen.

Viherrakennuksen asiakkaana sinulla on oma asiakasvastaava, jonka kanssa kommunikoit läpi projektin, tarjouksesta lähtien aina loppukatselmukseen saakka. Asiakasvastaava toimii tiiviissä yhteistyössä viherrakentajiemme kanssa pitäen heitä ajan tasalla mahdollisista muutoksista ja työn etenemisestä.

Viherrakennusryhmämme tekee kaikki pihan työt nopeasti ja ammattitaidolla, sinun toiveidesi mukaisesti. Viherrakennus voidaan aloittaa puutarhakonsultoinnilla tai sinulla voi olla valmis suunnitelma, jonka mukaan etenemme. Kasvit saat tarjouksen perusteella kauttamme valmiiksi toimitettuina ja istutettuina kasvuunlähtötakuulla. Jokainen kokonaisuus on erilainen ja viherrakennus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Piharakennus voi olla helppoa ja kivaa!

Pyydä tarjous viherrakennuksesta alla olevalla lomakkeella ja aloitetaan yhdessä unelmasi rakentaminen!

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

Liity PuutarhaDikkariksi!

Jätä sähköpostiosoitteesi ja liityt PuutarhaDikkariksi. Saat sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa jäsenetuja sekä ajankohtaisia vinkkejä ja ideoita puutarhanhoitoon.

1. Kauden erikoisuudet & VIP-etuudet ensimmäisenä

2. Ajankohtaisia vinkkejä ja ohjeita puutarhanhoitoon

3. Kuitit & taimitakuu pysyvät tallessa

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

HUOM!

Tuotteiden noudot alkaen 8.4. Ilmoitamme tekstiviestillä saapuneesta tuotteesta.