triumph-dynasty

Inspiroidu kukkasipuleista

“Yksi kukka keväällä vastaa kokonaista kukkaniittyä kesällä”

Kevään ensimmäisen kukan puhkeaminen on pieni ihme; sitä odotetaan ja kaivataan ja se saa usein osakseen eniten huomioita. Jokaisessa puutarhassa on sopiva kasvupaikka sipulikukille. Niin pientä pihaa ei olekaan, etteikö sinne saisi mahtumaan muutamaa sipulia. Sipulikasvit kukkivat ennen monia muita kasveja ja lakastuvat vähitellen antaen tilaa myöhemmin tuleville taimille. Monet sipulikukat säilyvät hyvin talven yli ja heräävät taas elämään, kun uusi kevät tulee.

On tulppaaneita tulvillaan…

Taianomaiset tulppaanit tuovat väriä kevääseen! Jokainen löytää tulppaaneista varmasti suosikkinsa, sillä värejä, muotoja ja kokoja on valtavasti. Kun valitset eri aikaan kukkivia lajikkeita, saat parhaimmillaan nauttia kukkaloistosta kuukausia! Myymälästä ja verkkokaupastamme löydät yli 100 tulppaanilajiketta. Klikkaa lajikkeen kuvaa ostaaksesi tuotteen tai lukeaksesi lisää. Koko valikoimaan pääset täältä.
HUOM! Päivitämme vielä tuotteita, joten hakukoneessa saattaa esiintyä puutteita.

“Yhdistele aikaisia ja myöhäisiä tulppaaneja pitkän kukinnan varmistamiseksi.”

“Pysy harmonisissa lähivärisävyissä tai villiinny yhdistelemällä rohkeasti eri värejä”

“Vaikka rakastaisit yksinkertaisia ja murrettuja sävyjä, usein pitkän talven jälkeen halutaan väriä”

“Istuta tulppaaneja niin paljon, että raaskit leikata niitä myös maljakkoon!”

Yhdistele narsisseja, tulppaaneja, laukkoja ja krookuksia

Älä unohda hurmaavia pikkusipuleita!

Mitä olisi kevät ilman kukkia? Kukinnan aloittavat lumikellot, talventähdet, krookukset, scillat ja monet muut pikkusipulit jo maalis-huhtikuussa.

Peurat jättävät rauhaan mm. nämä

Muita artikkeleita:

Ajankohtaista

Syyshulinat 9.-10.9. katso tarjoukset

Nyt on menoa ja meininkiä! Tervetuloa perinteisille syyshulinoille, jotka jatkuvat koko viikonlopun ajan kaikissa myymälöissämme! Viikonlopun tarjoukset Ilmainen puutarhanhoitoa aloittelijoille-luento “Minulla kaikki kasvit vain kuolevat”Eivät

Lue lisää
Ajankohtaista

Puutarhanhoitoa aloittelijoille- luento 9.9.

Puutarhanhoitoa aloittelijoille “Minulla kaikki kasvit vain kuolevat”Eivät enää tämän luennon jälkeen! Tervetuloa myymälöihin oppimaan puutarhanhoidon alkeita 9.9. puutarhuri Katja Nikkarin johdolla. Lähdemme liikkeelle kasvien perustarpeista,

Lue lisää
Ajankohtaista

Puutarhajoogaa myymälöissä 7.5.2023

Puujuhlan yhteydessä rentoudutaan ohjatussa n. 45 min kestävässä puutarhajoogassa. Joogan tulee pitämään ihanan innostava ja taitava Terhi SUHKilta. Terhi on naisten terveyteen ja hyvinvointiin erikoistunut

Lue lisää

Taimipihan avajaiset

Tervetuloa avaamaan kevätkausi kanssamme! Avaamme kevätkauden tulevana viikonloppuna  15.-16.4.2023 mahtavien tarjousten sekä mielenkiintoisten uutuuksien saattelemana! Taimipihojen valikoima parhaimmillaan ja löydöt monivuotisista kasveista tehdään nyt! Alla löydät osan koko viikonlopun tarjouksista.

Lue lisää

Tarjoyspyyntölomake

Onko pihaprojekti alkamassa ja haluaisit isomman erän kasveja?

Usein pihaprojekteissa kasveja tarvitaan kerralla useita kappaleita. Meillä on erinomaiset ja pitkät suhteet niin kotimaisiin- kuin eurooppalaisiinkin viljelijöihin, joilta saat laadukkaat sekä kestävät taimet pihallesi. Kaikki tarjouspyyntöjen kautta tulleet kasvit sisältävät kasvuunlähtötakuun.
Pyydä rohkeasti tarjous isommalle erälle kasveja joko kotiinkuljetuksella tai suoraan noudettuna myymälästä. Tuotteita voi hakea projektin edetessä (istuttamisen tahdissa) tai ne voi noutaa isona eränä kerralla. Tarjouspyynnön hyväksyttyäsi hintatiedot löytyvät suoraan myymälästä nimelläsi tai ne toimitetaan pihallesi sovittuna ajankohtana. Tarkemmat toimitusehdot ja aikataulu sovitaan tarjouksen yhteydessä.

Meidän kauttamme saat upeat kesä- ja kausikukat, hyötykasvit, puut, pensaat, perennat, havut ja kukkasipulit koristamaan puutarhaasi.

”Kun haluat nostaa jalkasi ylös ja katsoa pihasi valmistumista”

Me teemme sen puolestasi – toteutamme persoonallisen ja toiveittesi mukaisen pihan: kukkamaat, nurmikot, vesiaiheet, keittiöpuutarhat ja helppohoitoiset ratkaisut. Luomme päivittäisessä työssämme pieniä paloja paratiiseja ympäri pääkaupunkiseutua. Rakastamme innostua uusista ideoista ja projekteista, kun saamme toteuttaa sekä seurata kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kasvua uuden pihan valmistumisen myötä. Yksittäisenkin kukkapenkin kunnostus nostaa pihan arvoa ja saat nauttia sen tuomista eduista vuodesta toiseen.

Viherrakennuksen asiakkaana sinulla on oma asiakasvastaava, jonka kanssa kommunikoit läpi projektin, tarjouksesta lähtien aina loppukatselmukseen saakka. Asiakasvastaava toimii tiiviissä yhteistyössä viherrakentajiemme kanssa pitäen heitä ajan tasalla mahdollisista muutoksista ja työn etenemisestä.

Viherrakennusryhmämme tekee kaikki pihan työt nopeasti ja ammattitaidolla, sinun toiveidesi mukaisesti. Viherrakennus voidaan aloittaa puutarhakonsultoinnilla tai sinulla voi olla valmis suunnitelma, jonka mukaan etenemme. Kasvit saat tarjouksen perusteella kauttamme valmiiksi toimitettuina ja istutettuina kasvuunlähtötakuulla. Jokainen kokonaisuus on erilainen ja viherrakennus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Piharakennus voi olla helppoa ja kivaa!

Pyydä tarjous viherrakennuksesta alla olevalla lomakkeella ja aloitetaan yhdessä unelmasi rakentaminen!

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

Liity PuutarhaDikkariksi!

Jätä sähköpostiosoitteesi ja liityt PuutarhaDikkariksi. Saat sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa jäsenetuja sekä ajankohtaisia vinkkejä ja ideoita puutarhanhoitoon.

1. Kauden erikoisuudet & VIP-etuudet ensimmäisenä

2. Ajankohtaisia vinkkejä ja ohjeita puutarhanhoitoon

3. Kuitit & taimitakuu pysyvät tallessa

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

HUOM!

Tuotteiden noudot alkaen 8.4. Ilmoitamme tekstiviestillä saapuneesta tuotteesta.