Search
Close this search box.

Lasten pääsiäinen

Lasten pääsiäinen huipentuu PuutarhaNikkareilla!

Torstaina-maanantaina kaikissa myymälöissä
Pääsiäisenä 28.3.-1.4.2024 kaikissa myymälöissämme on kaikille avoin ja ilmainen lasten pääsiäistapahtuma.

  • Lapset pääsevät etsimään aarrekartan avulla rasteja myymälöiden sisätiloista. Kaikki rastien löytäjät saavat mukaan oman suklaamunan kotiin viemisiksi. Rasteja on seitsemän jokaisessa myymälässä ja myyjämme ohjeistavat teidät alkuun.
  • Lapset pääsevät maalaamaan koristemunia pääsiäiseksi. Tarjoamme maalin/tussit, munat sekä pensselit maalaukseen. Maalauspiste on auki myymälöiden aukioloaikojen puitteissa.

Aktiviteetit ovat maksuttomia ja käynnissä koko päivän myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Max. 1 aarrejahti sekä kylvö/lapsi. Lapset ovat koko ajan huoltajien vastuulla.

Aukioloajat

Espoonlahti ja Herttoniemi
28.3. to klo. 9-19
29.3. pe klo. 10-16
30.3. la klo. 9-16
31.3. su klo. 10-16
1.4. ma klo. 10-16

Espoon keskus
28.3. to klo. 10-18
29.3. pe klo. 10-16
30.3. la klo. 9-16
31.3. su klo. 12-16
1.4. ma klo. 12-16
Tervetuloa fiilistelemään pääsiäistä ja etenkin kevättä koko perheen voimin!

Espoonlahti – Espoon keskus – Herttoniemi

Muita artikkeleita:

Ajankohtaista

Kevätmarkkinat myymälöissä 19.-21.4.

Uusi puutarhakausi ponkaistaan rytinällä käyntiin PuutarhaNikkareiden hurmaavilla kevätmarkkinoilla! Myymälät ovat viikonlopun ajan täynnä huimia tarjouksia, kiinnostavia uutuuksia sekä laadukkaita erikoisuuksia. Katso kaikki tarjoukset sekä ohjelma alta.

Lue lisää
Ajankohtaista

Alkukevään tarjoukset ja kauniit kevätkukat

Suloiset kevätkukat eivät pienistä pakkasista pelästy! Esikot, helmililjat, kirjopikarililjat, hyasintit ja bellikset ovat monivuotisia, joten ne kannattaa istuttaa maahan kukinnan hiivuttua. Näiden hurmureiden lisäksi löydät

Lue lisää
Ajankohtaista

Tuijien ennakkomyynti

Tuijien ennakkomyynti on nyt alkanut! Tilaa nyt ja varmista saatavuus erittäin hyvälaatuisiin, ekstra-luokan taimiin, joille myönnämme kasvuunlähtötakuun. Tarjoushinnat ovat voimassa niin kauan kun tuijien myytävää

Lue lisää
Ajankohtaista

Kevätmarkkinat 19.-21.4.

Kevät potkaistaan virallisesti käyntiin PuutarhaNikkareiden kevätmarkkinoilla! 19.-21.4.2024 ensimmäiset taimikuormat on jo purettu, pöydät ovat täynnä toinen toistaan kauniimpia kukkia ja on aika juhlistaa kevättä! Kevätmarkkinoillamme

Lue lisää

Tarjoyspyyntölomake

Onko pihaprojekti alkamassa ja haluaisit isomman erän kasveja?

Usein pihaprojekteissa kasveja tarvitaan kerralla useita kappaleita. Meillä on erinomaiset ja pitkät suhteet niin kotimaisiin- kuin eurooppalaisiinkin viljelijöihin, joilta saat laadukkaat sekä kestävät taimet pihallesi. Kaikki tarjouspyyntöjen kautta tulleet kasvit sisältävät kasvuunlähtötakuun.
Pyydä rohkeasti tarjous isommalle erälle kasveja joko kotiinkuljetuksella tai suoraan noudettuna myymälästä. Tuotteita voi hakea projektin edetessä (istuttamisen tahdissa) tai ne voi noutaa isona eränä kerralla. Tarjouspyynnön hyväksyttyäsi hintatiedot löytyvät suoraan myymälästä nimelläsi tai ne toimitetaan pihallesi sovittuna ajankohtana. Tarkemmat toimitusehdot ja aikataulu sovitaan tarjouksen yhteydessä.

Meidän kauttamme saat upeat kesä- ja kausikukat, hyötykasvit, puut, pensaat, perennat, havut ja kukkasipulit koristamaan puutarhaasi.

”Kun haluat nostaa jalkasi ylös ja katsoa pihasi valmistumista”

Me teemme sen puolestasi – toteutamme persoonallisen ja toiveittesi mukaisen pihan: kukkamaat, nurmikot, vesiaiheet, keittiöpuutarhat ja helppohoitoiset ratkaisut. Luomme päivittäisessä työssämme pieniä paloja paratiiseja ympäri pääkaupunkiseutua. Rakastamme innostua uusista ideoista ja projekteista, kun saamme toteuttaa sekä seurata kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kasvua uuden pihan valmistumisen myötä. Yksittäisenkin kukkapenkin kunnostus nostaa pihan arvoa ja saat nauttia sen tuomista eduista vuodesta toiseen.

Viherrakennuksen asiakkaana sinulla on oma asiakasvastaava, jonka kanssa kommunikoit läpi projektin, tarjouksesta lähtien aina loppukatselmukseen saakka. Asiakasvastaava toimii tiiviissä yhteistyössä viherrakentajiemme kanssa pitäen heitä ajan tasalla mahdollisista muutoksista ja työn etenemisestä.

Viherrakennusryhmämme tekee kaikki pihan työt nopeasti ja ammattitaidolla, sinun toiveidesi mukaisesti. Viherrakennus voidaan aloittaa puutarhakonsultoinnilla tai sinulla voi olla valmis suunnitelma, jonka mukaan etenemme. Kasvit saat tarjouksen perusteella kauttamme valmiiksi toimitettuina ja istutettuina kasvuunlähtötakuulla. Jokainen kokonaisuus on erilainen ja viherrakennus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Piharakennus voi olla helppoa ja kivaa!

Pyydä tarjous viherrakennuksesta alla olevalla lomakkeella ja aloitetaan yhdessä unelmasi rakentaminen!

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

Liity PuutarhaDikkariksi!

Jätä sähköpostiosoitteesi ja liityt PuutarhaDikkariksi. Saat sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa jäsenetuja sekä ajankohtaisia vinkkejä ja ideoita puutarhanhoitoon.

1. Kauden erikoisuudet & VIP-etuudet ensimmäisenä

2. Ajankohtaisia vinkkejä ja ohjeita puutarhanhoitoon

3. Kuitit & taimitakuu pysyvät tallessa

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

HUOM!

Tuotteiden noudot alkaen 8.4. Ilmoitamme tekstiviestillä saapuneesta tuotteesta.