Hae meille töihin – viherrakentaja

Sinä innokas, ammattitaitoinen viherrakentaja – haluamme juuri sinut!
PuutarhaNikkarit on viime vuonna 40 vuotta täyttänyt perheyritys pääkaupunkiseudulla. Meillä on kolme monipuolista puutarhamyymälää, kaksi Espoossa ja yksi Helsingissä. Olemme yritys täynnä ideoita ja innovatiivisuutta tarjoten asiakkaillemme upeaa palvelua sekä ammattitaitoa.

Rakennamme vuosittain asiakkaillemme pieniä paloja paratiiseja ympäri pääkaupunkiseutua. Kovan kysynnän vuoksi pääsemme laajentamaan toimintaamme ja siksi etsimmekin uusia ammattilaisia mukaan porukkaamme. Meillä on tarjota sinulle monipuolisia töitä viherrakennuksen parissa oman osaamisesi mukaan. Viherrakennuksen pääpaino on erilaisten istutusalueiden ja pihojen toteuttamisessa, myymälöiden pihoilla työskentelyssä sekä kuljetuksissa. 

Etsimme reippaita, vahvoja ja itseohjautuvia henkilöitä sekä palkkasuhteeseen että yhteistyökumppaneiksi. Aikaisempi kokemus tai koulutus alalta on suositeltavaa, mutta koulutamme tarvittaessa työuran alussakin olevat ammattilaisiksi. Työssä vaaditaan B-ajokorttia. Trukki- ja BE-kortti katsotaan eduksi.

Työsuhde alkaa maalis-huhtikuussa ja jatkuu loka-marraskuulle asti. Työskentely tapahtuu pääosin arkipäivisin tai tarvittaessa sopimuksen mukaan. 

Tartu tilaisuuteen työskennellä kotimaisessa perheyrityksessä ja lähetä hakemus palkkatoiveineen 31.1.2023 mennessä janni.nikkari@puutarhanikkarit.fi.

Lisätietoja tehtävistä antaa Janni Nikkari-Puhakka 0400 585544. Katso myös muut avoimet paikkamme täältä.