Search
Close this search box.

Talven suosituimmat leikkokukat

Talven suosituimmat leikkokukat hurmaavat maljakossa! Ylivoimaisesti tunnetuin ja suosituin kukka tähän aikaan vuodesta on tulppaani. Kymmenien eri lajikkeiden joukosta löydät varmasti suosikkisi! Kokeile esimerkiksi isoja ranskalaisia tulppaaneja tai suloisia ripsureunaisia kaunokaisia.

Meillä ylivoimaisesti eniten myydään Espoossa pientuottajalla viljeltyjä tulppaaneja. Muista laittaa tulppaaneille kylmä vesi ja mahdollisuuksien mukaan säilytä yöt viileässä. Lue täältä miten tulppaanit saa kestämään maljakossa kauemmin.

Anemonet eli tuttavallisemmin kruunuvuokot ilahduttavat meitä tähän aikaan vuodesta maljakossa. Upean yksityiskohtaiset kukat omaavat tumman keskustan luoden kaunista kontrastia. Nämä tulevat kauniisti esille ihan yksittäisinäkin pienemmissä maljakoissa. Muista anemoneille viileä vesi!

Kaunis kuin karkki- sanonta toimii ranunculuksien eli jaloleinikkien kanssa mainiosti. Herkkä, monikerroksinen kukka aukeaa suureksi kaunottareksi ihastuttaen jokaista silminnäkijää! Suurimpien lajikkeiden kukat muistuttavat jopa pionin kukintaa – näin ollen jaloleinikki voi helpottaa pionin rakastajien tuskaa niiden kasvukauden ulkopuolella.

Jaloleinikkiä on alkukeväästä saatavilla myös ruukussa – se kestää hyvin muutaman asteen pakkasia.

Talven suosituimmat leikkokukat meiltä!Muita artikkeleita:

Ajankohtaista

Myymälät täynnä kesäkukkia

Kesäkuu on parasta aikaa tehdä hankintoja – myymälät ovat täynnä kesäkukkia! Vaihtoehtoja löytyy runsaasti niin aurinkoiseen, puolivarjoisaan kuin varjoisaankin paikkaan. Anna puutarhuriemme auttaa sinua onnistumaan

Lue lisää
Ajankohtaista

Lahjaideoita äidille

Äitienpäivä 12.5. Minä tahdon maljani tyhjentää, kun ensi leivoset laulaa,kun koivut on hiirenkorvallaan ja vuorilla virrat pauhaa.Ja tahdon ma lauluni lahjoittaa, kun ensi joutsen soutaa,kun

Lue lisää

Tarjoyspyyntölomake

Onko pihaprojekti alkamassa ja haluaisit isomman erän kasveja?

Usein pihaprojekteissa kasveja tarvitaan kerralla useita kappaleita. Meillä on erinomaiset ja pitkät suhteet niin kotimaisiin- kuin eurooppalaisiinkin viljelijöihin, joilta saat laadukkaat sekä kestävät taimet pihallesi. Kaikki tarjouspyyntöjen kautta tulleet kasvit sisältävät kasvuunlähtötakuun.
Pyydä rohkeasti tarjous isommalle erälle kasveja joko kotiinkuljetuksella tai suoraan noudettuna myymälästä. Tuotteita voi hakea projektin edetessä (istuttamisen tahdissa) tai ne voi noutaa isona eränä kerralla. Tarjouspyynnön hyväksyttyäsi hintatiedot löytyvät suoraan myymälästä nimelläsi tai ne toimitetaan pihallesi sovittuna ajankohtana. Tarkemmat toimitusehdot ja aikataulu sovitaan tarjouksen yhteydessä.

Meidän kauttamme saat upeat kesä- ja kausikukat, hyötykasvit, puut, pensaat, perennat, havut ja kukkasipulit koristamaan puutarhaasi.

”Kun haluat nostaa jalkasi ylös ja katsoa pihasi valmistumista”

Me teemme sen puolestasi – toteutamme persoonallisen ja toiveittesi mukaisen pihan: kukkamaat, nurmikot, vesiaiheet, keittiöpuutarhat ja helppohoitoiset ratkaisut. Luomme päivittäisessä työssämme pieniä paloja paratiiseja ympäri pääkaupunkiseutua. Rakastamme innostua uusista ideoista ja projekteista, kun saamme toteuttaa sekä seurata kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kasvua uuden pihan valmistumisen myötä. Yksittäisenkin kukkapenkin kunnostus nostaa pihan arvoa ja saat nauttia sen tuomista eduista vuodesta toiseen.

Viherrakennuksen asiakkaana sinulla on oma asiakasvastaava, jonka kanssa kommunikoit läpi projektin, tarjouksesta lähtien aina loppukatselmukseen saakka. Asiakasvastaava toimii tiiviissä yhteistyössä viherrakentajiemme kanssa pitäen heitä ajan tasalla mahdollisista muutoksista ja työn etenemisestä.

Viherrakennusryhmämme tekee kaikki pihan työt nopeasti ja ammattitaidolla, sinun toiveidesi mukaisesti. Viherrakennus voidaan aloittaa puutarhakonsultoinnilla tai sinulla voi olla valmis suunnitelma, jonka mukaan etenemme. Kasvit saat tarjouksen perusteella kauttamme valmiiksi toimitettuina ja istutettuina kasvuunlähtötakuulla. Jokainen kokonaisuus on erilainen ja viherrakennus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Piharakennus voi olla helppoa ja kivaa!

Pyydä tarjous viherrakennuksesta alla olevalla lomakkeella ja aloitetaan yhdessä unelmasi rakentaminen!

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

Liity PuutarhaDikkariksi!

Jätä sähköpostiosoitteesi ja liityt PuutarhaDikkariksi. Saat sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa jäsenetuja sekä ajankohtaisia vinkkejä ja ideoita puutarhanhoitoon.

1. Kauden erikoisuudet & VIP-etuudet ensimmäisenä

2. Ajankohtaisia vinkkejä ja ohjeita puutarhanhoitoon

3. Kuitit & taimitakuu pysyvät tallessa

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

HUOM!

Tuotteiden noudot alkaen 8.4. Ilmoitamme tekstiviestillä saapuneesta tuotteesta.