Puutarhajoogaa myymälöissä 7.5.2023

Puujuhlan yhteydessä rentoudutaan ohjatussa n. 45 min kestävässä puutarhajoogassa. Joogan tulee pitämään ihanan innostava ja taitava Terhi SUHKilta. Terhi on naisten terveyteen ja hyvinvointiin erikoistunut fysioterapeutti, seksuaalineuvoja, Somatic Pilates -ohjaaja ja Heartful Yoga opettaja (RYT 200). Tunnin jälkeen rauhoitumme vielä myymälässä teekupposen äärellä.

Missä ja milloin?
7.5.2023 sunnuntaina

  • Herttoniemi klo. 10
  • Espoonlahti klo. 12

Kenelle tapahtuma sopii?
Jooga tehdään seisten ja sopii hyvin niin aloittelijoille kuin jo kokemusta kartuttaneille.

Mitä osallistuminen maksaa?
Tapahtuma on täysin ilmainen ja siihen tulee ilmoittautua ennakkoon.

Mitä tarvitsen mukaan?
Mukaan kannattaa varata oma vesipullo ja hyvät kengät. Koska tunti pidetään seisten, et välttämättä tarvitse edes mattoa.

Miten ilmoittaudun?
Ilmoittaudu mukaan myymälässä tai sähköpostilla osoitteeseen info@puutarhanikkarit.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja vahvistamme paikkasi vastaamalla viestiin. Paikkoja on rajoitettu määrä. Muistathan kertoa, kumman myymälän tunnille osallistut. Saavuthan paikalle 5-10 min ennen aloitusta.

Lämpimästi tervetuloa aloittamaan kevätkausi puutarhajoogan parissa 7.5.

Muita artikkeleita:

Taimipihan avajaiset

Tervetuloa avaamaan kevätkausi kanssamme! Avaamme kevätkauden tulevana viikonloppuna  15.-16.4.2023 mahtavien tarjousten sekä mielenkiintoisten uutuuksien saattelemana! Taimipihojen valikoima parhaimmillaan ja löydöt monivuotisista kasveista tehdään nyt! Alla löydät osan koko viikonlopun tarjouksista.

Lue lisää

Lasten pääsiäinen

Lasten pääsiäinen huipentuu PuutarhaNikkareilla! Lauantaina ja sunnuntaina kaikissa myymälöissä Viikonloppuna (la-su) 8.-9.4.2023 kaikissa myymälöissämme on kaikille avoin ja ilmainen lasten pääsiäistapahtuma. Lauantaina myymälät palvelevat klo.

Lue lisää

Pääsiäisen kimppukurssi Herttoniemessä 6.4.

Täydellinen aloitus pääsiäiseen! Hemmottele itseäsi ja hyvää ystävää tai puolisoa hauskalla kimppukurssilla! Kurssilla sidotaan kaunis pastellisävyinen, pääsiäisteemainen kimppu sesongin kukista. Osallistu ja osta paikkasi kurssille

Lue lisää
Ajankohtaista

Näin hoidat tuija-aitaasi

Näin hoidat tuija-aitaasi, jotta saat siitä kauniin ja näkösuojaa tuovan ikivihreän koristeen. Alla on myös kerrottu kartio- ja timanttituijan eroista, jotta voit vertailla kumpi sopii

Lue lisää

Tarjoyspyyntölomake

Onko pihaprojekti alkamassa ja haluaisit isomman erän kasveja?

Usein pihaprojekteissa kasveja tarvitaan kerralla useita kappaleita. Meillä on erinomaiset ja pitkät suhteet niin kotimaisiin- kuin eurooppalaisiinkin viljelijöihin, joilta saat laadukkaat sekä kestävät taimet pihallesi. Kaikki tarjouspyyntöjen kautta tulleet kasvit sisältävät kasvuunlähtötakuun.
Pyydä rohkeasti tarjous isommalle erälle kasveja joko kotiinkuljetuksella tai suoraan noudettuna myymälästä. Tuotteita voi hakea projektin edetessä (istuttamisen tahdissa) tai ne voi noutaa isona eränä kerralla. Tarjouspyynnön hyväksyttyäsi hintatiedot löytyvät suoraan myymälästä nimelläsi tai ne toimitetaan pihallesi sovittuna ajankohtana. Tarkemmat toimitusehdot ja aikataulu sovitaan tarjouksen yhteydessä.

Meidän kauttamme saat upeat kesä- ja kausikukat, hyötykasvit, puut, pensaat, perennat, havut ja kukkasipulit koristamaan puutarhaasi.

”Kun haluat nostaa jalkasi ylös ja katsoa pihasi valmistumista”

Me teemme sen puolestasi – toteutamme persoonallisen ja toiveittesi mukaisen pihan: kukkamaat, nurmikot, vesiaiheet, keittiöpuutarhat ja helppohoitoiset ratkaisut. Luomme päivittäisessä työssämme pieniä paloja paratiiseja ympäri pääkaupunkiseutua. Rakastamme innostua uusista ideoista ja projekteista, kun saamme toteuttaa sekä seurata kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kasvua uuden pihan valmistumisen myötä. Yksittäisenkin kukkapenkin kunnostus nostaa pihan arvoa ja saat nauttia sen tuomista eduista vuodesta toiseen.

Viherrakennuksen asiakkaana sinulla on oma asiakasvastaava, jonka kanssa kommunikoit läpi projektin, tarjouksesta lähtien aina loppukatselmukseen saakka. Asiakasvastaava toimii tiiviissä yhteistyössä viherrakentajiemme kanssa pitäen heitä ajan tasalla mahdollisista muutoksista ja työn etenemisestä.

Viherrakennusryhmämme tekee kaikki pihan työt nopeasti ja ammattitaidolla, sinun toiveidesi mukaisesti. Viherrakennus voidaan aloittaa puutarhakonsultoinnilla tai sinulla voi olla valmis suunnitelma, jonka mukaan etenemme. Kasvit saat tarjouksen perusteella kauttamme valmiiksi toimitettuina ja istutettuina kasvuunlähtötakuulla. Jokainen kokonaisuus on erilainen ja viherrakennus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Piharakennus voi olla helppoa ja kivaa!

Pyydä tarjous viherrakennuksesta alla olevalla lomakkeella ja aloitetaan yhdessä unelmasi rakentaminen!

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

Liity PuutarhaDikkariksi!

Jätä sähköpostiosoitteesi ja liityt PuutarhaDikkariksi. Saat sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa jäsenetuja sekä ajankohtaisia vinkkejä ja ideoita puutarhanhoitoon.

1. Kauden erikoisuudet & VIP-etuudet ensimmäisenä

2. Ajankohtaisia vinkkejä ja ohjeita puutarhanhoitoon

3. Kuitit & taimitakuu pysyvät tallessa

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

HUOM!

Tuotteiden noudot alkaen 8.4. Ilmoitamme tekstiviestillä saapuneesta tuotteesta.